Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Beetlejuice 2: Έρχεται το πολυαναμενόμενο σίκουελ του αριστουργήματος του Τιμ Μπάρτον

Written by on 11 Μαΐου 2023

[ad_1]

Το «Beetlejuice 2», το πολυαναμενόμενο σίκουελ του μακάβριου αριστουργήματος του Tim Burton του 1988, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2024, επιβεβαίωσε η Warner Bros.

Η νέα ταινία λέγεται ότι θα περιλαμβάνει την επιστροφή των αρχικών πρωταγωνιστών Μάικλ Κίτον (Michael Keaton) και Γουινόνα Ράιντερ (Winona Ryder), καθώς και την προσθήκη της σταρ των «Wednesday» και «Scream VI» Τζένα Ορτέγκα (Jenna Ortega). Στο καστ θα προστεθεί και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), σε έναν άγνωστο ρόλο.

Ο Άλφρεντ Γκοφ (Alfred Gough) και ο Μάιλς Μίλαρ (Miles Millar) έγραψαν το σενάριο, ο Danny Elfman επέστρεψε για να συνθέσει τη μουσική και η εταιρεία Plan B Entertainment του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) μαζί με την Warner Bros θα κάνουν την παραγωγή.

Η πρώτη ταινία “Beetlejuice” με πρωταγωνιστές τους Michael Keaton, Winona Ryder, Alec Baldwin και Geena Davis, ήταν μια σκοτεινή, αστεία και εφευρετική πρωτότυπη ιστορία που εξελίχθηκε σε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία (75.000.000$).

Υπάρχει περίπτωση η συνεχιζόμενη απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ να επηρεάσει το πιθανό χρονοδιάγραμμα παραγωγής ή το πρόγραμμα κυκλοφορίας του «Beetlejuice 2». Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο 2024.

[ad_2]

Source link