Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Badshah και J Balvin κάνουν «Voodoo» με μία διεθνή συνεργασία – Hit Channel

Written by on 27 Απριλίου 2022

[ad_1]

Το «Voodoo» κάνει πράξη τον τίτλο του.

Ο Ινδός τραγουδιστής, ράπερ και παραγωγός Badshah συνεργάζεται με τον Λατίνο παγκόσμιο σούπερ σταρ J Balvin στο «Voodoo».

Πρόκειται για ένα τρίγλωσσο τραγούδι – στα χίντι, στα ισπανικά και στα αγγλικά – σε παραγωγή του κορυφαίου παραγωγού Tainy, ο οποίος έχει υπογράψει επιτυχίες για τους Bad Bunny, Shawn Mendes, Camila Cabello, Anuel, Rosalía και Daddy Yankee, μεταξύ άλλων.

Το «Voodoo» είναι μία διδακτική ιστορία για τη λαγνεία και τη μαγεία. Το υπερφυσικό θέμα του τραγουδιού αντικατοπτρίζεται στο εντυπωσιακό, γεμάτο εφέ, μουσικό βίντεο.

Ο Badshah είναι έτοιμος να τραβήξει την προσοχή του κόσμου και έχει αναλάβει την αποστολή να κάνει την Desi-Pop μουσική παγκόσμια, γεφυρώνοντας την ινδική και τη δυτική κουλτούρα μέσα από εορταστικούς ρυθμούς που ξεπερνούν τα γλωσσικά εμπόδια.

Γεννημένος στο Δελχί, ο Badshah είναι ο πιο επιτυχημένος Ινδός μουσικός καλλιτέχνης της γενιάς του. Έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 15 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 700 ζωντανές εμφανίσεις και έχει γίνει το πρόσωπο παγκόσμιων brands. Είναι ένας από τους λίγους καλλιτέχνες με 18 τραγούδια που έχουν ξεπεράσει τις 200_ εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Voodoo» αποτελεί την πρώτη επίσημη συνεργασία μεταξύ του Badshah και του J Balvin.

«Ο J Balvin είναι ένα είδωλο για εμένα», λέει ο Badshah. «Κάνει ό, τι προσπαθώ να κάνω κι εγώ στο δικό μου χώρο και ο τρόπος με τον οποίο βρήκε το δρόμο για τον εαυτό του παρά τις δυσκολίες της γλώσσας, παρά τις αντιξοότητες, με ενέπνευσε πραγματικά», συνεχίζει.

NEIKED - Mae Muller - J Balvin - Polo G

Πάνω σε απόκοσμα συνθεσάιζερ και παλλόμενα ντραμς dembow, ο Badshah και ο J Balvin ανταλλάσσουν στίχους σχετικά με το γεγονός ότι έχουν μαγευτεί από μία γυναίκα. Το «Voodoo», ένα γοητευτικό μωσαϊκό διεθνών επιρροών και απόκοσμων αναφορών, αποτυπώνει τον αισθησιασμό, τον κίνδυνο και την απελπισία του να είσαι ερωτευμένος.

Η απόκοσμη αισθητική συμβαδίζει με το μουσικό βίντεο του single, το οποίο διαθέτει εντυπωσιακές χορογραφίες και μία – φωτισμένη με κεριά – τελετή επίκλησης πνευμάτων.

«Ένας από τους πολλούς λόγους που με κέρδισε η δημιουργία μουσικής είναι επειδή είναι οικουμενική. Συνδέει τους ανθρώπους παρά τα γλωσσικά εμπόδια», δηλώνει ο J Balvin.

«Ο Badshah και ο Tainy είναι τρομεροί καλλιτέχνες και αυτή η συνεργασία είναι ένα ακόμη παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο μπορούμε να ενώσουμε ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών προκειμένου να βρουν κοινό έδαφος και να νιώσουν μαζί», προσθέτει.

Το «Voodoo» διαδέχεται για τον Badshah το EP «Retropanda – Part 1» που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Το EP περιλαμβάνει τις επιτυχίες «Tabahi» και «Jugnu», οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει συνδυαστικά πάνω από 290 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 47 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το viral hit «Bachpan Ka Pyaar» του Badshah που κυκλοφόρησε το 2021 απέσπασε πάνω από 415 εκατομμύρια προβολές στο YouTube σε μόλις 8 μήνες.

Το 2021, ο Badshah υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία με την Capitol Records της Universal Music Group. Το «Voodoo» συνεχίζει την αποστολή του πρωτοποριακού καλλιτέχνη να οδηγήσει την Desi-Pop και την ινδική μη κινηματογραφική μουσική σε ένα παγκόσμιο επίπεδο.

[ad_2]

Source link