Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Armin van Buuren και Steve Aoki ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single «Music Means Love Forever»

Written by on 21 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Οι δύο τιτάνες της dance μουσικής ενώνουν δισκογραφικά τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά.

Το είδωλο της dance Armin van Buuren συνεργάζεται με τον δύο φορές υποψήφιο για Grammy καλλιτέχνη Steve Aoki στο νέο single «Music Means Love Forever».

Πρόκειται για έναν τέλειο συγκερασμό του ύφους των δύο καλλιτεχνών. Το «Music Means Love Forever» χαρακτηρίζεται από ένα ζωηρό μείγμα της χαρακτηριστικής progressive trance παλέτας του Armin van Buuren και του big room electro ήχου του Steve Aoki.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο τραγούδι που δημιούργησαν μαζί οι δύο επιτυχημένοι DJs και μουσικοί παραγωγοί, οι οποίο συνδέονται μεμ μία μακροχόνια φιλία.

Οι δύο τιτάνες της dance μουσικής έχουν ήδη βρεθεί στην ίδια σκηνή σε εμφανίσεις τους σε όλο τον κόσμο και ο Armin van Buuren έχει δημιουργήσει το δικό του remix για τη συνεργασία του Aoki με τις Icona Pop στο τραγούδι «I Love My Friends», ενώ ο Aoki έκανε το remix το single «Mr. Navigator» του van Buuren και του Tempo Giusto.

Μετά από αρκετές εβδομάδες προετοιμασίας του εδάφους για την άφιξη της συνεργασίας κατά τη διάρκεια των set τους αυτό το καλοκαίρι, ο Armin van Buuren και ο Steve Aoki εξέπληξαν το κοινό στο «Electric Love Festival» της Αυστρίας όταν συναντήθηκαν στη σκηνή για να παρουσιάσουν ζωντανά για πρώτη φορά το «Music Means Love Forever».

Η μνημειώδης στιγμή καταγράφηκε σε δύο διαφορετικά μουσικά βίντεο που κυκλοφόρησαν μαζί με το single.

Στο ένα βίντεο παρουσιάζεται η παρουσίαση του «Music Means Love Forever» μέσα από την οπτική γωνία του Armin van Buuren, ενώ το άλλο βίντεο καταγράφει την εμπειρία του φεστιβάλ μέσα από το φακό του Steve Aoki.

«Αφού κάναμε remix ο ένας στα τραγούδια του άλλου, ο Steve και εγώ σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο στούντιο», εξηγεί ο Armin van Buuren.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Steve και λατρεύω την ολοκαίνουργια συνεργασία μας. Ο τίτλος είναι αρκετά αυτονόητος- η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα και μια γλώσσα αγάπης για πολλούς ανθρώπους επίσης. Ανυπομονώ να αποκτήσουν όλοι τις δικές τους αναμνήσεις με αυτό το τραγούδι!», συνεχίζει.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτό το νέο τραγούδι στο οποίο συνεργάστηκα με τον Armin van Buuren», δηλώνει ο Steve Aoki.

«Είναι ένα τραγούδι που εξυμνεί την dance μουσική και όλα τα συναισθήματα που συνοδεύουν την εμπειρία της. Το παίξαμε ζωντανά μαζί στο “Electric Love Festival” αυτό το καλοκαίρι σε μια πραγματική γιορτή του γεγονότος ότι μπορέσαμε να χορέψουμε ξανά μαζί», προσθέτει.

[ad_2]

Source link