Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

APON & OGE συνυπάρχουν σε ένα μελωδικό «Αδιέξοδο»

Written by on 4 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Σε ένα μελωδικό trap κομμάτι συνυπάρχουν οι APON και OGE.

Ο APON και ο OGE πρωταγωνιστούν σε μία εκρηκτική συνεργασία που δεν θα βγει σε… «Αδιέξοδο».

Ο APON έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα του βήματα στο χώρο της δισκογραφίας, τόσο με solo κομμάτια όσο και ως δημιουργός επιτυχιών, όπως το «Ξημερώνει» του STAN Αντιπαριώτη και το «Matado» της Αμαρυλλίς.

Ο OGE, επιτυχημένος ράπερ και παραγωγός, έχει στο ενεργητικό του αρκετά προσωπικά hits και συνεργασίες που κέρδισαν τις εντυπώσεις, με πιο πρόσφατο το τραγούδι «Σαν Λάβα» του φετινού καλοκαιριού στο οποίο συνεργάστηκε με την Έλενα Τσαγκρινού.

Με ένα μελωδικό trap κομμάτι, οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν το πιο μουσικό «Αδιέξοδο», στο οποίο όλοι θέλουμε να βρεθούμε.

«Όταν έρθει η μέρα, η αγάπη πού πάει, βρίσκεται κρυμμένη μέσα στο βυθό… Ψάχνει αδιέξοδο και μόνη ξεσπάει, τρέχει από τα δάκρυα στα μάτια… Όταν δεν σε βλέπω η καρδιά μου σπάει, νιώθω αν δεν έρθεις πως θα τρελαθώ… Κλείνομαι σε μένα και κανείς δεν περνάει και ξανά ενώνω τα κομμάτια…»

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι ίδιοι μαζί με τον Σπύρο Κατσαγάνη, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκαν ο IAMSTRONG και ο APON.

Το music video σκηνοθέτησε ο M.D.

Το «Αδιέξοδο» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

[ad_2]

Source link