Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Alok και Luis Fonsi συνεργάζονται στο νέο single «Un Ratito»

Written by on 17 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Η νέα συνεργασία του Alok.

Ο Alok ξεκινάει τη νέα χρονιά με το ολοκαίνουργιο single «Un Ratito» σε συνεργασία με τους επιτυχημένους καλλιτέχνες Luis Fonsi, Lunay, Lenny Tavàrez και Juliette.

Ο Βραζιλιάνος μουσικός, DJ και παραγωγός θέλει να συνεχίσει να χτίζει πάνω στο απίστευτο 2021, το οποίο έκλεισε με ένα φόρο τιμής σε μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της μιας από τις μεγαλύτερες στιγμές της pop κουλτούρας της χρονιάς και την κυκλοφορία του «Squid Game (Let’s Play)», στο οποίο μετέτρεψε την εμβληματική μουσική της δημοφιλούς σειράς «Squid Game» του Netflix σε ένα house banger.

Το «Un Ratito» είναι ένα reggaeton τραγούδι εμπλουτισμένο με house, το οποίο περιέχει ντελικάτες νότες από κιθάρα, μεταξένιες φωνές και απαλά σταθερά beats.

Σε αδρή μετάφραση ο τίτλος του «Un Ratito» σημαίνει «Μια στιγμή». Το τραγούδι αναφέρεται στην επιθυμία του πρωταγωνιστή να κάμψει τις αντιστάσεις μίας γοητευτικής γυναίκας, η οποία δεν αντιδρά στις προσπάθειές του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Un Ratito», το οποίο κυκλοφορεί από την Universal Music Latino, διαθέτει στίχους αποκλειστικά στα ισπανικά.

Ο Alok αποκαλύπτει σχετικά με την ιστορία του τραγουδιού: «Το “Un Ratito” έρχεται ήδη με πολλές ιστορίες γιατί ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια περιμένοντας την καλύτερη ευκαιρία για να κυκλοφορήσει και με τον καιρό έπαιρνε μια όλο και πιο ενδιαφέρουσα μορφή. Τώρα έχει φτάσει στην εξαιρετικά περιεκτική τελική του εκδοχή με το άρωμα σπουδαίων καλλιτεχνών που θαυμάζω πολύ!».

Το «Un Ratito» από τη στιγμή που κυκλοφόρησε έχει κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο και έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο streams.

Ο Alok αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 ένα ολοκληρωμένο EP με τραγούδια εμπνευσμένα από τη σειρά «Squid Game».

[ad_2]

Source link