Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ally Brooke και Messiah συνεργάζονται στο Single «500 Veces»

Written by on 27 Ιουλίου 2020

[ad_1]

Το «500 Veces» τιμά τις ρίζες της Ally Brooke.

Η Ally Brooke και ο Messiah παρουσιάζουν το καλοκαιρινό anthem «500 Veces».

Το νέο single της πολυβραβευμένης pop star Ally Brooke σε μια απίθανη συνεργασία με τον ράπερ Messiah κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music.

Το ακαταμάχητο αυτό latin κομμάτι είναι στα ισπανικά και χαρακτηρίζεται από έντονα latin χορευτικά beats, ενώ ταυτόχρονα το music video είναι τρομερά δυναμικό.

«Είναι το πρώτο μου single στα ισπανικά – βασικά είναι στα ισπανικά / αγγλικά – αλλά επειδή είμαι Μεξικανή – Αμερικανίδα, είμαι τόσο υπερήφανη που τελικά έχω ένα single που δείχνει την κληρονομιά μου και που κάνει την οικογένειά μου υπερήφανη», είπε η Ally Brooke στο E! News.

«Είναι ένα διασκεδαστικό latin τραγούδι και ο Messiah είναι καταπληκτικός. Είναι η δεύτερη συνεργασία μας και ελπίζουμε να φέρουμε πολλή ζέστη», πρόσθεσε η τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε ως μέλος των Fifth Harmony.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Caption this 😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ally Brooke (@allybrooke) στις

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα το «500 Veces» ξεπέρασε τα 7 εκατομμύρια streams στο YouTube και συνεχίζει ασταμάτητα να κατακτά όλα τα charts. Είναι μάλιστα το πρώτο τραγούδι της Ally Brooke που έχει φτάσει τόσα πολλά streams μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Η Brooke κατάφερε πρόσφατα να γυρίσει το music video για το τραγούδι, έπειτα από αναβολές λόγω της πανδημίας του COVID-19 και ενθουσιάστηκε που έπιασε ξανά δουλειά.

«Μου αρέσει να εκφράζω τον εαυτό μου μέσω της γκαρνταρόμπας μου, ειδικά σε μουσικά βίντεο, έτσι το γεγονός ότι έκανα ξανά ήταν πραγματικά ενδυναμωτικό και απελευθερωτικό», σχολίασε.

«Απλώς πήρα αυτή την αίσθηση ελευθερίας και ευφορίας που επέστρεψα στο σετ, κάνοντας αυτό που μου αρέσει εν μέσω αυτών των δύσκολων καιρών. Έλεγα όλη την ώρα: “Παιδιά είμαι τόσο χαρούμενη”», συνέχισε.

«Εγώ και ολόκληρη η ομάδα μου και η εταιρεία μου, όλοι κάναμε μια μεγάλη συζήτηση και είπα: “Θέλουμε να κάνουμε αυτό, αλλά θέλουμε να το κάνουμε με το σωστό τρόπο, θέλουμε να είμαστε ασφαλείς, θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Η υγεία είναι προτεραιότητα”. Κάναμε πολλή έρευνα και μπορέσαμε όλοι να συγκεντρωθούμε και να το κάνουμε με τρόπο που ήμασταν ασφαλείς και άνετοι», είπε η Ally Brooke.

[ad_2]

Source link