Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Alicia Keys και Khalid ενώνουν δυνάμεις στο Single «So Done»

Written by on 16 Αυγούστου 2020


Ακόμα ένα τραγούδι από το νέο άλμπουμ της Alicia Keys.

Η Alicia Keys ενώνει τις δυνάμεις της με τον Khalid και κυκλοφορεί το νέο single «So Done», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο «ALICIA».

Αυτή είναι η πρώτη δισκογραφική σύμπραξη των δύο εξαιρετικά ταλαντούχων καλλιτεχνών.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι με τον κόσμο το “So Done”. Το χαρακτηρίζουμε trance! Δεν μπορείς να ξεφύγεις από την ενέργειά του. Η συνεργασία με τον Khalid ήταν πολύ ξεχωριστή», δηλώνει η Alicia Keys.

Σύμφωνα με όσα εξηγεί η τραγουδίστρια, το «So Done» αναφέρεται στη στιγμή «που σταματάς να αλλάζεις τον εαυτό σου για χάρη των άλλων και να ασχολείσαι με τις απόψεις των άλλων για το πώς θα έπρεπε να είναι η ζωή σου».

Στο music video για το «So Done» βλέπουμε την Alicia Keys και τον Khalid να τραγουδούν σε ένα σχολικό χορό. Συμμετέχει η ηθοποιός Sasha Lane («Hellboy») στο ρόλο μιας μαθήτριας που αφήνει το χορό για να ακολουθήσει τους μοτοσικλετιστές που εμφανίστηκαν στην εκδήλωση.

Το «So Done» είναι το έκτο κατά σειρά τραγούδι που προετοιμάζει το έδαφος για το νέο άλμπουμ «ALICIA» της Alicia Keys, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music αργότερα μέσα στη χρονιά.

Τους προηγούμενους μήνες είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα τραγούδια «Show Me Love» (σε συνεργασία με τον Miguel), «Time Machine», «Underdog», «Good Job» και «Perfect Way To Die».



Source link