Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«6 Rings» – Ο Bad Bunny έγραψε ένα τραγούδι για τον Kobe Bryant

Written by on 29 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Με ένα τραγούδι αποχαιρετά ο Bad Bunny τον θρυλικό Kobe Bryant.

Ο Bad Bunny αποτίει φόρο τιμής στον αείμνηστο Kobe Bryant με ένα ισπανόφωνο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «6 Rings».

Το τραγούδι αρχίζει με ιαχές από γήπεδο και το σχολιασμό ενός εκφωνητή από αγώνα των LA Lakers με αντίπαλο την ομάδα των Toronto Raptors το 2006, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Kobe Bryant σημείωσε ρεκόρ καριέρας πετυχαίνοντας 81(!) πόντους.

Ακόμη και σήμερα, παραμένει η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του NBA.

Ο Bad Bunny θυμάται μέσα από τους στίχους του «6 Rings» την πρώτη φορά που παρακολούθησε τον Kobe Bryant να αγωνίζεται: «Ακόμα θυμάμαι το πρώτο σου παιχνίδι που είδα, χιλιάδες συναισθήματα, πολλές φορές που με έκανες να σηκωθώ όρθιος…».

Στη συνέχεια εξηγεί τη σημασία του τίτλου «6 Rings»:

«Κέρδισες έξι δαχτυλίδια, πέντε με το NBA και ένα με ένα γάμο που σου έδωσε τις κόρες σου… Σκέφτομαι ότι μία από αυτές έφυγε μαζί σου και τρελαίνομαι, όμως όχι, έγινε έτσι για να μην παίζεις μόνος σου μπάλα στον παράδεισο», τραγουδάει ο Bad Bunny και ραγίζει καρδιές.

Το τραγούδι τελειώνει με ένα απόσπασμα από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Kobe Bryant από τον τελευταίο του αγώνα στο ΝΒΑ, το 2016.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ. Και τι μπορώ να πω; Ο Mamba αποχωρεί», είναι τα λόγια του εκλιπόντα αθλητή που προκαλούν ρίγος.

Ο Kobe Bryant έχασε τη ζωή του την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνιας. Στο δυστύχημα σκοτώθηκαν άλλα οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων η 13χρονη κόρη του Kobe, Gianna.

[ad_2]

Source link