Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

24kGoldn και Lil Tecca συνεργάζονται στο νέο single «Prada»

Written by on 11 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Οι δύο νεαροί αστέρες της rap σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Λίγο μετά τις εμφανίσεις του στο iHeartRadio Music Festival και στο Governor’s Ball, ο 24kGoldn κυκλοφορεί το νέο single «Prada» στο οποίο συμμετέχει ο Lil Tecca.

Το music video για το «Prada» γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του John Tashiro στη Νέα Υόρκη και ακολουθεί τον Goldn σε ένα εμπορικό κέντρο, όπου μαζί με τον Lil Tecca χορεύουν φορώντας Prada, πριν γίνουν αντικείμενο κυνηγητού τόσο από τους θαυμαστές τους όσο και από τους φύλακες του εμπορικού κέντρου.

Ο 24kGoldn θα πραγματοποιήσει αυτό το φθινόπωρο το 2021 την πρώτη του headline περιοδεία, δίνοντας 27 συναυλίες σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Η περιοδεία «El Dorado Tour» θα ξεκινήσει από το Σαν Ντιέγκο στις 2 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί σε σκηνές του Λος Άντζελες, του Ντάλας, της Ατλάντα, της Νέας Υόρκης και άλλων πόλεων, πριν ολοκληρωθεί στις 11 Δεκεμβρίου. Σε όλες τις συναυλίες θα συμμετέχει ο Bankroll Hayden.

Το πρώτο άλμπουμ του 24kGoldn, «El Dorado», περιλαμβάνει συνεργασίες με superstars της rap μουσικής όπως οι Future, Dababy και Swae Lee. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς και αποτελείται από ένα άψογο μείγμα μουσικών ειδών, με τον 24kGoldn να θέτει ως στόχο τη δημιουργία μουσικής που να αντικατοπτρίζει τη σημερινή Gen-Z και τους millennials.

Ο 24kGoldn έχει διανύσει μια απίστευτη και άκρως επιτυχημένη χρονιά που επισφραγίζεται από τα περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια streams του καταλόγου του και το πέντε φορές πλατινένιο «Mood».

Επιπλέον, το «Mood» παρέμεινε στο Νο. 1 του ραδιοφωνικού Top 40 στις ΗΠΑ για 7 εβδομάδες και έχει γίνει χρυσό ή πλατινένιο σε 28 χώρες. Επίσης κατέρριψε το ρεκόρ των αμερικανικών pop ραδιοφώνων για το τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις σε διάστημα εφτά ημερών και βρέθηκε στο No. 1 του Billboard Hot 100 για οκτώ εβδομάδες.

Το νέο single «Prada» του 24kGoldn και του Lil Tecca κυκλοφορεί από τις Records / Columbia Records / Sony Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link