Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Όταν ένας άγνωστος κάνει μια ανιδιοτελή πράξη καλοσύνης

Written by on 11 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Πολλές φορές, η αγάπη που έχουμε για μερικά πρόσωπα, βγαίνει προς τα έξω και αυτό εμπνέει τους ανθρώπους να κάνουν μια πράξη καλοσύνης, για να συνεχίσουν αυτήν την αγάπη και να την βοηθήσουν να ανθίσει ακόμη περισσότερο.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο εξωτερικό σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο Goalcast.

Ο Ρομπ, ένας πολύ περήφανος πατέρας βίωνε μια πολύ χαρούμενη ημέρα καθώς ο γιος του Κόουλ ενηλικιώθηκε και έφτασε και η ημέρα που αποφοίτησε.

Την ημέρα της αποφοίτησης του Κόουλ, ο Ρομπ πήγε στην τράπεζα. Και όντας τόσο χαρούμενος κράτησε την πόρτα για τη γυναίκα πίσω του καθώς μπήκε μέσα, επιμένοντας να περάσει εκείνη πρώτη και να πάρει την θέση του πριν από εκείνον.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους μέσα στην τράπεζα ξεκίνησαν να συζητούν για την ανατροφή των παιδιών και για το πόσο περήφανος πατέρας είναι ο Ρομπ, μέχρι που έφτασε η ώρα να εξυπηρετηθούν σε ξεχωριστά ταμεία όπου και η συζήτησή τους διακόπηκε, αφού όμως η γυναίκα με την οποία συνομιλούσε, πρόλαβε να σκύψει προς το μέρος του και να του πει:

«Συγχαρητήρια, είμαι πολύ χαρούμενη για σένα».

Ο Ρομπ δεν είχε καταλάβει πως κατά την διάρκεια που εξυπηρετούνταν από τους υπαλλήλους στην τράπεζα, η κυρία που συνομιλούσε προηγουμένως του είχε βάλει έναν φάκελο στην τσάντα με 50 δολάρια.

«Ήμουν σοκαρισμένος. Βγήκα τρέχοντας από την πόρτα και αναζήτησα τη γυναίκα και ευτυχώς την βλέπω λίγο πιο μακριά μέσα σε ένα αυτοκίνητο», είπε ο Ρομπ.

Ο πατέρας πλησιάζει τρέχοντας την κυρία και της είπε πως δεν μπορούσε να δεχτεί αυτά τα χρήματα.

«Όταν μιλάς για το αγόρι σου, λάμπεις. Είσαι μια ευλογία για αυτόν, γι’ αυτό θέλω να τον ευλογήσω κι εγώ», είπε η κυρία.

Ο Ρομπ αργότερα δημοσίευσε για το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του, ελπίζοντας ότι η κοινοποίηση της ιστορίας θα εμπνεύσει και άλλους και θα τους φτιάξει την ημέρα.

«Ήμουν τόσο συγκινημένος. Δεν ξέρω καν το όνομά της, δεν την έχω ξαναδεί. Χρειαζόμαστε περισσότερα από αυτά στον κόσμο σήμερα. Όχι τα χρήματα. Αλλά την καλοσύνη», έγραψε ο Ρομπ.

[ad_2]

Source link