Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Χορεύω»: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει ρυθμό στο καλοκαίρι (video)

Written by on 19 Ιουνίου 2020

[ad_1]

Ένα μελωδικό τραγούδι γεμάτο αισιοδοξία και φως προτείνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει το δικό του ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι και μας καλεί να χορέψουμε υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού του με τίτλο «Χορεύω» που μόλις κυκλοφόρησε.

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με αγαπημένα τραγούδια που έδωσαν άλλη μορφή στα καλοκαίρια μας στο παρελθόν, ο διαχρονικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός βάζει το αποτύπωμά του σε ένα μελωδικό τραγούδι γεμάτο αισιοδοξία και φως.

Τη μουσική του «Χορεύω» έχουν γράψει ο Κριστιάν Εφραιμίδης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη Σοφία Παπαβασιλείου.

Τη σφραγίδα του στο φρέσκο ήχο του «Χορεύω» έβαλε επίσης ο Κωνσταντίνος Παντζής, ο οποίος επιμελήθηκε την παραγωγή, την ενορχήστρωση, την ηχογράφηση, τη μίξη και το mastering.

Μία νέα μουσική πρόταση από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ένα αισιόδοξο τραγούδι που θυμίζει δροσερό καλοκαιρινό αεράκι.

Το «Χορεύω» απέκτησα αποκτά εικόνα με ένα πανέμορφο music video που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη. Το βίντεο μεταφέρει στις οθόνες μας μοναδικές εικόνες και μαγευτικά τοπία γεμάτα χρώμα που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι και την αέρινη αύρα του τραγουδιού.

«Εκεί που συναντιούνται τα βλέμματα, εκεί που τα λόγια είναι αθόρυβα και οι σκέψεις παγώνουν, εκεί βρίσκουμε την επαφή», αφηγείται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην έναρξη του βίντεο.

Το «Χορεύω» κυκλοφορεί από τη Heaven Music

[ad_2]

Source link