Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Χονγκ Τσάου: Ένιωσε έκπληξη για την υποψηφιότητά της στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου στα Όσκαρ

Written by on 17 Φεβρουαρίου 2023

[ad_1]

Η ηθοποιός Χονγκ Τσάου, που πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Μπρένταν Φρέιζερ στην ταινία «The Whale», δεν σκόπευε να ξυπνήσει νωρίς για να δει ζωντανά στην τηλεόραση τις υποψηφιότητες, αλλά με μια 2χρονη κόρη και ένα άρρωστο 15χρονο σκυλί, αυτή και ο σύζυγός της ήταν ξύπνιοι από τις 5 το πρωί. «Πίναμε καφέ στο κρεβάτι και παρακολουθούσαμε», λέει στο αμερικανικό περιοδικό People. «Δεν μπορούσα να το επεξεργαστώ. Έμεινα έκπληκτη».

Γιόρτασαν με prosecco και ντόνατς που ο σύζυγός της έτρεξε να πάρει. Λίγο αργότερα, προσθέτει η Τσάου: «Βρέθηκα στη βροχή μιλώντας με έναν τύπο που θα μας δώσει μια εκτίμηση για επισκευή του σπιτιού. Άρα ήταν μια πολύ συναρπαστική μέρα και μια πολύ κανονική».

Ήταν επίσης μια μέρα που δεν πίστευε ότι θα ερχόταν ποτέ. Η Τσάου που ήρθε στις ΗΠΑ σε νεαρή ηλικία με τους γονείς της και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της ως πρόσφυγες από το Βιετνάμ, είχε μακρύ δρόμο για να γίνει μια από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

«Ολόκληρη η επαγγελματική μου ταυτότητα ήταν να είμαι αουτσάιντερ και να προσπαθώ να μπω στον χώρο. Άρα αυτό είναι εκπληκτικό. Χρειάστηκαν χρόνια για να σημειώσω επιτυχία, δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο από την ταινία “The Whale”

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2023: Ανακοινώθηκε η λίστα με τις φετινές υποψηφιότητες

[ad_2]

Source link