Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Υπόθεση Τράγκα: Δεσμεύσεων συνέχεια (video)

Written by on 9 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δέσμευσε την προσωπική περιουσία και της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά.

Σύμφωνα με πόρισμα, το συμπέρασμα των αρχών είναι ότι η σύζυγος του εκλιπόντος συμμετείχε στην εγκληματική του δραστηριότητα.

Μάλιστα, θα διενεργηθεί ξεχωριστή έρευνα για το «πόθεν έσχες» της συζύγου.

Οι δεσμεύσεις περιουσιών επεκτείνονται και σε δυο από τους στενούς συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα.

Σε κάθε περίπτωση θα διερευνηθούν τόσο οι στενοί του συνεργάτες όσο και οι Τράπεζες από τις οποίες είχε λάβει δάνεια ο Γ. Τράγκας.

Στο «στόχαστρο» έχουν μπει και λογαριασμοί Τραπεζών οι οποίοι έχουν ανοίξει για περαιτέρω έρευνα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νεότερος γιος του Φρέντυ, αποποιήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του, ενώ ο μεγαλύτερος, γιος Γιάννης, την αποδέχθηκε υπό όρους. Και οι δυο δήλωσαν άγνοια για το μέγεθος της περιουσίας του πατέρα τους. Όσο για τη Μαρία Καρρά, αρνείται τις κατηγορίες.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Αποκάλυψη: Δεσμεύτηκε και η περιουσία της συζύγου του Γ. Τράγκα”,”description”:”Νέα έρευνα για τη σύζυγο και το πόθεν έσχες.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMi8wNi8wOC8xNi8xN181Nl82MmEwY2JiNDlmOTNmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M39S”,”uploadDate”:”2022-06-08T16:20:35.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckkvo3svf6c9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Υπόθεση Τράγκα: Δεσμεύσεων συνέχεια (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link