Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Υπόθεση Τράγκα: «Δεν ήταν τυχαίος άνθρωπος» λέει ο Ν. Αγαπηνός (video)

Written by on 14 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Ο Νίκος Αγαπηνός, πρώην δικηγόρος του Γιώργου Τράγκα, συνεργάτης του επί 25ετίας κι εκπρόσωπος του Γιάννη Τράγκα, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου αμέσως μετά το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με το πόρισμα, η περιουσία του Γιώργου Τράγκα είναι προϊόν εγκληματικών ενεργειών όπως απάτη, εκβιασμός, φοροδιαφυγή και άλλα.

Ο κος Αγαπηνός, διαχώρισε διακριτικά τη θέση του από τον εκλιπόντα, δήλωσε όμως πως αν κάποιο περιουσιακό στοιχείο ήταν παράνομο, ο Γιώργος Τράγκας δεν θα το έβαζε στη διαθήκη του.

Ο νομικός δήλωσε πως θα έχει επαφή με τους εκπροσώπους της Μαρίας Καρρά, συζύγου του Γ. Τράγκα η οποία όμως βρίσκεται στο εξωτερικό.

Ο κος Αγαπηνός θεωρεί πως το πόρισμα εξυπηρετεί την κοινή γνώμη και δεν είναι επί της ουσίας καθώς – όπως υποστηρίζει – δεν ζημιώνεται το Ελληνικό Δημόσιο.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Πρώην δικηγόρος Γ. Τράγκα: Αν κάτι ήταν παράνομο δε θα το έβαζε στη διαθήκη”,”description”:”Σοκάρει το πόρισμα για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην περιουσία του Γιώργου Τράγκα. Ο πρώην δικηγόρος του, Νίκος Αγαπηνός, μιλά στο «Tlive». “,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMi8wNi8xMy8xMy8wMV8yOF82MmE3MzUyODYwMjA2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT12M4S”,”uploadDate”:”2022-06-13T13:04:33.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckp0rkxink6h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Υπόθεση Τράγκα: «Δεν ήταν τυχαίος άνθρωπος» λέει ο Ν. Αγαπηνός (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link