Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

«Τρομαγμένο Μου»: Ένα τραγούδι από την Άννα Βίσση στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου

Written by on 21 Σεπτεμβρίου 2020


Τα έσοδα από το «Τρομαγμένο Μου» θα διατεθούν από την Άννα Βίσση για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων για τη διαλεύκανση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Η Άννα Βίσση ερμηνεύει το «Τρομαγμένο Μου», μια δυνατή δίγλωσση μπαλάντα αφιερωμένη στη μνήμη του νεαρού καλλιτέχνη και ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Gold, μαζί με music video, δύο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν. Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Καλογερόπουλος και τους στίχους η Λίνας Δημοπούλου.

Την οπτικοποίηση του «Τρομαγμένο Μου», που έγινε No. 1 στο chart του iTunes σε λιγότερο από 12 ώρες από την κυκλοφορία του, υπογράφουν ο Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Αντώνης Morgan, ενώ τη χορογραφία έχει σχεδιάσει η Εύη Τσακλάνου.

«Λαμέ φουστάνι, γαλάζια φτερά, πηγαίνεις πεταλούδα μου, απ’ τη βόλτα σου αυτή θα γυρίσεις, για πάντα θα μ’ αφήσεις, μακριά να πετάξει απ’ το κακό, οι ψυχές εδώ έχουν μαυρίσει, πιο μακριά να πετάς είναι κόλαση εδώ και παράδεισος σου αξίζει, Zackie…», τραγουδά η Άννα Βίσση.

Ο Ζακ Κωστόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, στο πεζοδρόμιο της οδού Γλάδστωνος, μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και παραμένει υπό δικαστική διερεύνηση.

Μετά το θάνατό του, έλαβαν χώρα πορείες διαμαρτυρίας και συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενώ σύλλογοι, κόμματα, και οργανώσεις εξέδωσαν ανακοινώσεις, καταδικάζοντας κυρίως το φαινόμενο της αυτοδικίας, το οποίο απασχόλησε επί σειρά μηνών την ελληνική κοινή γνώμη.

Τα έσοδα από το τραγούδι «Τρομαγμένο Μου» θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.



Source link