Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 


Περού, 1988. Η Χεορχίνα, μια νεαρή κοπέλα από ένα μικρό χωριό των Άνδεων, φτάνει στη Λίμα προκειμένου να γεννήσει σε μια αυτοσχέδια κλινική. Μυστηριωδώς όμως, το βρέφος εξαφανίζεται. Εν μέσω των πολιτικών αναταραχών της εποχής, ο Πέδρο, ένας εσωστρεφής δημοσιογράφος θα γίνει ο μοναδικός της σύμμαχος στην απελπισμένη αναζήτηση να βρει το παιδί της.

Η ταινία Τραγούδι Χωρίς Όνομα είναι η πρώτη μεγάλου μήκους της περουβιανής σκηνοθέτη Melina León. Συμμετείχε στην Quinzaine des Réalisateurs στο Φεστιβάλ Καννών του 2019. Πήρε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ του Ντένβερ, τα βραβεία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ της Ουέλβα, το ειδικό βραβείο της κριτικής επιτροπής στο Φεστιβάλ της Λίμας, ειδική μνεία και το βραβείο FIPRESCI στο Φεστιβάλ του Μοντρεάλ, το βραβείο πρωτο-εμφανιζόμενου σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ του Μονάχου, τα βραβεία σκηνοθεσίας και φωτογραφίας στο Φεστιβάλ της Στοκχόλμης, και το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

Συνελεστές

Σκηνοθεσία: Melina León | Σενάριο: Melina León, Michael White | Ηθοποιοί: Pamela Mendoza, Tommy Párraga, Lucio Rojas, Maykol Hernández, Lidia Quipse | Διεύθυνση Φωτογραφίας: Inti Briones | Μοντάζ: Melina León, Manuel Bauer, Antolin Prieto | Διάρκεια: 97′



Source link