Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Το Spider-Man No Way Home στην κορυφή του αμερικάνικου box office

Written by on 3 Ιανουαρίου 2022


Η τελευταία ταινία Spider-Man συγκέντρωσε εισπράξεις 52,7 εκατομμυρίων δολαρίων το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σήμερα από το Exhibitor Relations, μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στη βιομηχανία της μεγάλης οθόνης.

Η ταινία, πρώτη στην εποχή της Covid που συγκεντρώνει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office μετά την κυκλοφορία της, προσέφερε μια ανάσα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, που παλεύει να συνέλθει από το πλήγμα που της κατάφερε η πανδημία.

Τον σούπερ ήρωα ενσαρκώνει ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Χόλαντ. Οι προηγούμενες ταινίες, στις οποίες το κοστούμι σε κόκκινο μπλε χρώμα φορούσαν οι Τόμπι Μαγκουάιρ κατόπιν Άντριου Γκάρφιλντ, είχαν επίσης κατακτήσει το box-office.

Την ώρα που οι οικογένειες αρχίζουν να επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, η ταινία κινουμένων σχεδίων “Τραγούδα! 2” βρίσκεται στη δεύτερη θέση με εισπράξεις 19,6 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ Παρασκευής- Σαββάτου.

Η τρίτη στην κατάταξη «Ο άνθρωπος του βασιλιά: Το ξεκίνημα» βρίσκεται πολύ πίσω, με μόλις 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Spider-Man No Way Home σύντομα στους κινηματογράφους



Source link