Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Το «Daewoo 3» ανέβηκε κατευθείαν στην κορυφή του Spotify

Written by on 9 Νοεμβρίου 2021


Το «Daewoo 3» του Bloody Hawk μόλις ξεκίνησε τη διαδρομή του και πριν καν ζεστάνει η μηχανή, το τερμάτισε.

Με το «Daewoo 3», το τρίτο κατά σειρά «Daewoo» της δισκογραφίας του, ο Bloody Hawk ανέβηκε κατευθείαν στην κορυφή στο επίσημο chart του Spotify για την Ελλάδα.

Το φανατικό κοινό του Bloody Hawk – και όχι μόνο – φάνηκε πως περίμενε καιρό τη δισκογραφική επιστροφή του αγαπημένου ράπερ.

Το πρώτο single μέσα από το επερχόμενο ολοκληρωμένο album του που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο από τη Minos EMI, a Universal Music Company αποτελεί ήδη όχι μόνο μεγάλο hit, αλλά και το νέο talk of the town.

Και η διαδρομή του βέβαια δεν σταματάει εδώ.

Τα γυρίσματα για το επίσημο μουσικό βίντεο του «Daewoo 3» ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα κυκλοφορήσει επίσημα, δίνοντας τέλος στην αναμονή.

Ο Bloody Hawk μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με το ιδιαίτερο στιλ του, και αποδεικνύει τη δυναμική και την αξία του στον χώρο καθηλώνοντας μας με κάθε τραγούδι του μέσα από την αυθεντικότητα των στίχων του, στους οποίους αξίζει να δώσετε τη δέουσα προσοχή για να μπείτε σε έναν κόσμο γεμάτο εικόνες, μνήμες και ωμό λυρικό ρεαλισμό.

Από τον καφέ στη χόβολη μέχρι τη θρακιώτικη μαντίλα, τώρα πια το ξέρουν όλοι, ο Bloody Hawk έχει τη φωτιά.

Το «Daewoo 3» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.



Source link