Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το Τραγούδι του Χιλμπίλη, του Ρον Χάουαρντ

Written by on 23 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ μεταφέρει στον κινηματογράφο το best seller του Τζέι Ντι Βανς και παραδίδει μία δυνατή αυτοβιογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τους Έιμι Άνταμς, Γκάμπριελ Μπάσο και Γκλεν Κλόουζ.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 24 Νοεμβρίου στο Netflix.

Σύνοψη

Τη στιγμή που ο φοιτητής Νομικής στο Γέιλ και πρώην πεζοναύτης από το Οχάιο Τζέι Ντι Βανς (Γκάμπριελ Μπάσο) ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δουλειά των ονείρων του, μια οικογενειακή κρίση τον αναγκάζει να επιστρέψει στην πατρίδα του, την οποία έχει απαρνηθεί. Ο Τζέι Ντι θα έρθει αντιμέτωπος με τις περίπλοκες σχέσεις της “άξεστης” οικογένειάς του, μεταξύ άλλων και με την ευέξαπτη μητέρα του, την Μπεβ (Έιμι Άνταμς), η οποία παλεύει με τον εθισμό. Πλημμυρισμένος με αναμνήσεις της αγέρωχης και πανέξυπνης γιαγιάς του, της Μάμο (Γκλεν Κλόουζ), η οποία τον μεγάλωσε, ο Τζέι Ντι θα συνειδητοποιήσει ότι, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, θα πρέπει να συμφιλιωθεί με τις ρίζες του.

Βασισμένο στο νούμερο ένα best seller των New York Times του Τζέι Ντι Βανς και σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ, το “Τραγούδι του Χιλμπίλη” είναι μια δυνατή αυτοβιογραφία που ανοίγει ένα παράθυρο στην προσωπική διαδρομή επιβίωσης και θριάμβου μιας οικογένειας. Παρακολουθώντας τις εντάσεις τριών γενεών μέσα από τις μοναδικές τους δυσκολίες, η οικογενειακή ιστορία του Τζέι Ντι εξερευνά τις καλές και τις κακές στιγμές της κουλτούρας της αμερικανικής επαρχίας.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ
Ηθοποιοί: Έιμι Άνταμς, Γκλεν Κλόουζ, Γκάμπριελ Μπάσο, Χέιλι Μπένετ, Φρίντα Πίντο, Μπο Χόπκιν

[ad_2]

Source link