Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το συγκλονιστικό μοιρολόι του Alex Sid για τον θάνατο του «Θανασάκη» – Hit Channel

Written by on 28 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Μία από της δυνατότερες ερμηνείες στα τρία χρόνια της αγαπημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Λίγο πριν το πολυαναμένο φινάλε τους, οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να συγκινούν με τα εξαιρετικά τραγούδια τους.

Το δημιουργικό δίδυμο του Alex Sid και της Ουρανίας Πατέλλη κεντρίζει για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, επιβεβαιώνοντας όσους πιστεύουν πως το soundtrack της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών.

Το «Αντάμα», ένα ακόμα τραγούδι που ερμηνεύει ο ίδιος ο Alex Sid, συνόδευσε τη συγκινητική στιγμή του θανάτου του «Θανασάκη».

Η συγκλονιστική σκηνή

Ο Θανάσης πέφτει νεκρός έπειτα από μία παγίδα θανάτου σκορπίζοντας θλίψη σε όλους. Από εκείνη τη στιγμή, υπάρχει ένα ντόμινο εξελίξεων.

Η δίκη του Ακύλα και των υπολοίπων για τον θάνατο των μελών της ΕΑΚ πλησιάζει και δημιουργεί τρόμο στους ενόχους. Ο Θανάσης είναι ένας μάρτυρας – κλειδί για την υπόθεση και ο Ακύλας ξέρει καλά πως η κατάθεση του νεαρού μπορεί να τους καταστρέψει.

Έτσι, ο αδίστακτος άντρας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να γλιτώσει απ’ τη δίκη. Την ίδια μέρα, κάποιοι έμπιστοι άντρες του Ακύλα παρακολουθούν τον Θανάση. Η εντολή που έχουν είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να τον βγάλουν από τη μέση.

Πράγματι, οι άντρες καταφέρνουν να επιτεθούν στον νεαρό, παρά τη συνοδεία αστυνομικών που έχει, και τον πυροβολούν. Ο Θανάσης πέφτει στο έδαφος γεμάτος αίματα και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Η είδηση για την επίθεση στον Θανάση πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους.

Ο νεαρός, μετά τον πυροβολισμό του, μπαίνει στο χειρουργείο και παλεύει για τη ζωή του. Η οικογένεια του περνάει εφιαλτικές στιγμές στο νοσοκομείο, αλλά τα νέα από τους γιατρούς δεν είναι καλά.

Ο Θανάσης πεθαίνει και ο θάνατος του συγκλονίζει όλο το Διαφάνι.

Το τραγούδι

Ο Alex Sid συνθέτει και ερμηνεύει τους στίχους της Ουρανίας Πατέλλη έχοντας συμπρωταγωνιστή το κλαρίνο του μετρ του είδους, Μάνου Αχαλινωτόπουλου.

Στο επεισόδιο, το δραματικό μοιρολόι ερμήνευσαν οι Ελένη Καρακάση, Αμαλία Καβάλη και Δανάη Λουκάκη, δίνοντας μία από της δυνατότερες ερμηνείες στα τρία χρόνια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Το «Αντάμα» κυκλοφορεί, όπως όλα τα τραγούδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», από την Panik Oxygen.

[ad_2]

Source link