Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Το πολυαναμενόμενο single «Yummy» κυκλοφορεί

Written by on 3 Ιανουαρίου 2020


Απολαύστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Justin Bieber.

Ο Justin Bieber αποκαλύπτει το πολυαναμενόμενο single «Yummy», το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο studio album του που θα κυκλοφορήσει εντός του 2020 από την Def Jam Recordings / Universal Music.

Παρότι έχουν συμπληρωθεί τέσσερα χρόνια από τον προηγούμενο δίσκο του, το υποψήφιο για Grammy «Purpose» που έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 21 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως, ο αστέρας της pop δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να κυριαρχεί στα ερτζιανά και στα charts.

Τελευταία παραδείγματα είναι η συνεργασία του Justin Bieber με τον Ed Sheeran για το hit single «I Don’t Care», το οποίο έφτασε στο Νο. 1 σε 26 χώρες παγκοσμίως, η συμμετοχή του στο remix για το «bad guy» της Billie Eilish και η συνύπαρξη με τους Dan + Shay στη ρομαντική μπαλάντα «10.000 Hours», που πραγματοποίησε το καλύτερο ντεμπούτο για country τραγούδι στην ιστορία του «Billboard Hot 100».

Ο Justin Bieber δίνει τέλος στην αγωνία των δεκάδων εκατομμυρίων θαυμαστών του σε ολόκληρο τον πλανήτη και επιστρέφει δισκογραφικά με το ολοκαίνουργιο single «Yummy».

Το τραγούδι αναμειγνύει στον ήχο του R&B και pop στοιχεία και φέρει τις υπογραφές του 25χρονου τραγουδιστή, του στενού συνεργάτη του Poo Bear και του Leon Hlabathi.

Παράλληλα με τη δισκογραφική επάνοδό του, ο pop star δημιούργησε σε συνεργασία με το YouTube Originals τη σειρά ντοκιμαντέρ «Justin Bieber: Seasons» που θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου.

Η σειρά αποτελείται από 10 πρωτότυπα επεισόδια τα οποία θα προσφέρουν στο κοινό αποκλειστικές εικόνες από τη δημιουργία του νέου άλμπουμ του Justin Bieber, καθώς παρασκηνιακές στιγμές από την προσωπική ζωή του.

Ο Justin μιλάει στην κάμερα για τις όμορφες και τις άσχημες στιγμές καθώς μεγάλωνε μέσα στα φώτα της δημοσιότητας και προσκαλεί τους θαυμαστές του να τον ακολουθήσουν σε μία διαδρομή που θα οδηγήσει στην κυκλοφορία του πιο προσωπικού άλμπουμ της καριέρας του.

Στα επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα ακουστούν μάλιστα τα ολοκαίνουργια τραγούδια του Bieber.



Source link