Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το Νο. 1 τραγούδι των ημερών ανήκει στον Fly Lo

Written by on 19 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Ο Fly Lo δίνει μαθήματα trap lifestyle.

Γνωστός και αγαπητός για τα drill singles του, ο Fly Lo είναι μία από τις ισχυρότερες δυνάμεις στον χώρο της trap σκηνής στην Ελλάδα το τελευταίο έτος.

Με ήχους που θυμίζουν την βρετανική trap, όλες οι τελευταίες κυκλοφορίες του έχουν κυριολεκτικά σαρώσει τα charts.

Χαρακτηριστικά, τραγούδια του όπως το «Full Press» και το «Morocco» αποτελούν ήδη δύο από τις δημοφιλέστερες επιτυχίες του 2021 στην Ελλάδα τόσο στο YouTube όσο και στο Spotify.

Το «Full Press», στο οποίο συμμετέχουν επίσης ο Bossikan και ο Ricta, έχει συγκεντρώσει σχεδόν 8,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 3,7 εκατομμύρια streams στο Spotify από την κυκλοφορία του τον Απρίλιο μέχρι σήμερα, ενώ το «Morocco», το οποίο προηγήθηκε τον Ιανουάριο, διαθέτει πάνω από 5,3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 2,3 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το ολοκαίνουργιο single του Fly Lo έχει τον τίτλο «Traplife» εκτινάχθηκε με την κυκλοφορία του στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο YouTube, αλλά και στο Νο. 1 του chart του Spotify για την Ελλάδα, ξεπερνώντας σε streams στη χώρα μας μεγάλες παγκόσμιες κυκλοφορίες όπως το «Easy On Me» της Adele.

Την παραγωγή και του μουσική του «Traplife» υπογράφει ο Mike G, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο τον Fly Lo.

Το «Traplife» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link