Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Το νέο single του MG συγκεντρώνει όλα τα «Trophies»

Written by on 23 Μαρτίου 2022


Το νέο single του MG κυκλοφορεί.

Ο MG είναι ένας από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους ράπερ της γενιάς του και έχει στο ενεργητικό του εκατομμύρια views και streams και πολύ δυνατές συνεργασίες.

Το πρώτο του single για τη φετινή χρονιά έχει τον τίτλο «Trophies» μόλις κυκλοφόρησε και βρίσκεται ήδη στο Top 5 του chart του Spotify για την Ελλάδα.

Το urban και πολύ δυναμικό music video του banger single «Trophies» του MG υπογράφει σκηνοθετικά ο Jim Georgantis και βρίσκεται ήδη στα trending videos του YouTube.

Την παραγωγή του «Trophies»  έχουν επιμεληθεί οι Peris Keyz, Gosei και Don One.

«Από μικροί μαθημένοι στις business / Κάθε κομμάτι στης τάσεις για μήνες / Όσο μιλάνε για εμένα οι κατίνες / Έχω γεμίσει τον τοίχο πλατίνες / Τώρα το ξέρεις / Άμα το θέλω  Δεν περιμένω / Πάω και το παίρνω»

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσει και το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του MG, το οποίο θα περιέχει ολοκαίνουργια tracks και hot συνεργασίες.

Το πρώτο άλμπουμ του MG ήταν το «Mind Games».

Κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2020 και περιείχε επιτυχημένα κομμάτια όπως το «Motto», το «Who U» με τον iLLEOo και, φυσικά, τη συνεργασία του MG με τον SNIK στο διπλά πλατινένιο «Superstar», ένα single που έχει συγκεντρώσει πάνω από 5,5 εκατομμύρια streams στο Spotify και σχεδόν 8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το διάστημα που ακολούθησε ο MG παρουσίασε singles όπως το «Napoli» με τον Dj Stephan, το «Criminal» με τον Acejax και την Ellize, το «282» και το «Lupin». Επίσης ένωσε τις δυνάμεις του με τον SNIK, τον Toquel και τον Gameboy στο τρεις φορές πλατινένιο hit single «Wet» των 7,5 εκατομμυρίων streams στο Spotify και των 12 εκατομμυρίων views στο YouTube.

Το νέο single «Trophies» του MG κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.



Source link