Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το νέο τραγούδι των Havana μετά την επιτυχία «I Lost You»

Written by on 15 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Άλλη μία δουλειά που εντυπωσιάζει παρουσιάζουν οι Havana.

Οι Havana επιστρέφουν μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν την προηγούμενη χρονιά με το τραγούδι «I Lost You» (feat. Yaar), το οποίο κατέκτησε την κορυφή στο Shazam Chart της χώρας μας και σκαρφάλωσε επίσης στο Top 10 του Airplay Chart.

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι των Havana έχει τον τίτλο «Big Love» και συμμετέχουν σε αυτό ο Yaar και η Kaiia.

Το project Havana εμφανίστηκε το 2014 και αποτελείται από τους Nadir, Sorin Seniuc και τον Vanotekajuns. Το συγκρότημα γνώρισε αμέσως επιτυχία με τα τραγούδια «Vanessa», «Vita Bella» και «Que Sera, Sera».

Ο εξωτικός ρυθμός, οι ωραίοι στίχοι σε συνδυασμό με ένα σύγχρονο ήχο έκαναν το γκρουπ να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.

Το single τους «Vita Bella» έχει 66 εκατομμύρια προβολές στο YouTube views και γνώρισε επιτυχία σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, όπως Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ρωσία, Ελλάδα και άλλες.

Ο τραγουδιστής των Havana είναι το νέο μέλος της μπάντας και έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο «X Factor» της χώρας του, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό.

Παραμένοντας πιστοί στον χαρακτηριστικό ήχο τους, οι Havana παρουσιάζουν με το «Big Love» ακόμα μια δουλειά που εντυπωσιάζει.

Το «Big Love» κυκλοφορεί από την Panik Records.

[ad_2]

Source link