Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το νέο τραγούδι του θα σας στείλει «Μέχρι τον Ουρανό» – Hit Channel

Written by on 28 Ιουνίου 2022

[ad_1]

«Μέχρι τον ουρανό μαζί σου», πηγαίνει ο Λούκας Γιώρκας.

«Μέχρι Τον Ουρανό» μας ταξιδεύει ο Λούκας Γιώρκας με το καινούργιο του single, που ήρθε για να γίνει το απόλυτο soundtrack του φετινού καλοκαιριού.

Ο Λούκας Γιώρκας υπογράφει για πρώτη φορά εξ ολοκλήρου τους στίχους και τη μουσική σε ένα τραγούδι του και με πολύ ανεβασμένη διάθεση τραγουδά για τη δύναμη του έρωτα.

Το απόλυτα καλοκαιρινό music video για το «Μέχρι Τον Ουρανό» δημιουργεί μια φρέσκια ατμόσφαιρα με επιρροές από τα ’70s, θερμούς τόνους και σκηνές από ένα ξέγνοιαστο ελληνικό καλοκαίρι.

Το τραγούδι, το οποίο είχε κυκλοφορήσει ήδη στο Spotify και όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, οπτικοποιήθηκε από τον Γιώργο Μπενιουδάκη.

Όπως δηλώνει ο Λούκας Γιώρκας: «Ο έρωτας είναι η δύναμη που κινεί τη γη. Είναι ο λόγος που ο άνθρωπος ξεπερνά τον εαυτό του και μέσα στον έρωτα γίνεται πραγματικά ικανός για όλα. Ο έρωτας είναι η καθημερινή μου έμπνευσή και νιώθω τόσο όμορφα που μπορώ να δημιουργώ, να γράφω και να τραγουδώ για τον έρωτα!».

«Εύχομαι το τραγούδι μου αυτό να το αγαπήσετε, να το τραγουδήσετε, να το χορέψετε, με αυτό να ερωτευτείτε και κάθε φορά που το ακούτε να σας ταξιδεύει “Μέχρι τον Ουρανό”», προσθέτει.

Το νέο single «Μέχρι τον Ουρανό» του Λούκα Γιώρκα κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

[ad_2]

Source link