Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Το μυστηριώδες video clip για το νέο του τραγούδι «Πες»

Written by on 18 Οκτωβρίου 2021


Ακούστε το νέο τραγούδι του Δήμου Αναστασιάδη.

Ο Δήμος Αναστασιάδης μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία με το νέο του single «Πες», που κυκλοφορεί μαζί με ένα κινηματογραφικό music video που προκαλεί αίσθηση.

Στο «Πες» ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ντύνει με τη μοναδική ερμηνεία του και με τη μουσική του τους εμπνευσμένους στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους μετά το προηγούμενο επιτυχημένο single «Τώρα Μιλάω Εγώ».

Την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφει ο Soumka.

Το «Πες», που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στο airplay μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μία μικρού μήκους ταινία, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου

Στο μυστηριώδες και ατμοσφαιρικό video, ο Δήμος Ανασταδιάδης και η συμπρωταγωνίστριά του Μαριάννα Βούλγαρη υποδύονται ένα παραβατικό ζευγάρι, όμοιο με τους διαβόητους Μπόνι και Κλάιντ και κάνουν την τέλεια ληστεία.

Όμως, στον έρωτα, όπως και στην ίδια τη ζωή, ένα ψέμα μπορεί να τα ανατρέψει όλα…

Στο μεταξύ, ο Δήμος Αναστασιάδης προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο «Οδός Λυσίου – Stairs» στην Πλάκα, από αυτό το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Μαζί του η Μαντώ. Συμμετέχουν οι Ιλένια Γουίλιαμς, Χριστίνα Μηλιού, Nafsica, Γιάννης Τεργιάκης και o DJ Dimitris Metaxas.

Το «Πες» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.



Source link