Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Το αγαπημένο τραγούδι «Feel Me» κυκλοφορεί επίσημα

Written by on 21 Φεβρουαρίου 2020


Η Selena Gomez ικανοποιεί έναν από τους πιο διακαείς πόθους των θαυμαστών της.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια, όμως το τραγούδι «Feel Me» της Selena Gomez κυκλοφορεί επιτέλους σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η αστέρας της pop αποφάσισε να συμπεριλάβει το «Feel Me» στην έκδοση βινυλίου του νέου άλμπουμ «Rare» που είναι διαθέσιμη από την από την Interscope Records / Universal Misic από σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

Η ιστορία του «Feel Me» ξεκινά από το 2016.

Η Selena Gomez είχε γράψει το τραγούδι με μία ομάδα πρωτοκλασάτων δημιουργών στους οποίους συγκαταλέγονται οι Jacob Kasher, Ross Golan και Ammar Malik.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πρώτη φορά το «Feel Me» σε μία από τις συναυλίες της περιοδείας της «Revival World Tour», το 2016. Φήμες υποστήριζαν ότι θα αποτελούσε το lead single του επόμενου άλμπουμ της, το οποίο κυκλοφόρησε τελικά τέσσερα χρόνια αργότερα, τον περασμένο Ιανουάριο.

Παρότι δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα, το «Feel Me» παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια για το κοινό της pop star.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Selena Gomez είχε αποκλείσει πρόσφατα την πιθανότητα να κυκλοφορήσει το «Feel Me», τουλάχιστον ως μέρος του «Rare».

«Αυτό το τραγούδι προέρχεται από μία περίοδο που ήμουν σε διαφορετική κατάσταση και νιώθω ότι δεν ταιριάζει με την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι τώρα», είχε απαντήσει πριν λίγες εβδομάδες, όταν ρωτήθηκε σχετικά από θαυμάστριά της στο Twitter.

Τι συνέβη αυτές τις πέντε εβδομάδες και άλλαξε γνώμη η Selena Gomez; Μεσολάβησε η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Rare» και το θριαμβευτικό ντεμπούτο του στο Νο. 1 του αμερικανικού «Billboard 200».

Οι Selenators αγκάλιασαν θερμά το «Rare» και η 27χρονη τραγουδίστρια ανταποδίδει την αγάπη ικανοποιώντας έναν από τους πιο διακαείς πόθους τους.

Το «Feel Me» είναι ένα upbeat τραγούδι για έναν έρωτα που έχει τελειώσει, αλλά θα στοιχειώνει για πάντα: «Τώρα μου λες ότι σου λείπω και πως είμαι ακόμα μέσα στο μυαλό σου… Ήμασταν πολύ ξεχωριστοί, η αγάπη είναι δύσκολη να τη βρεις…»

Βρείτε το «Feel Me» και στο Spotify:



Source link