Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Τζένιφερ Λόπεζ: Το ξύλο που έτρωγε μικρή (video)

Written by on 20 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Ένα ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της ζωής της Τζένιφερ Λόπεζ προβάλλεται αυτές τις μέρες.

Η Τζένιφερ μιλά εκ βαθέων για τον εαυτό και τις εμπειρίες της. Δεν διστάζει να αποκαλύψει την δύσκολη σχέση με την μητέρα της, η οποία «την έσπαγε στο ξύλο» όπως λέει.

Αυτό δεν φαίνεται να κρατά μακριά μάνα με κόρη, καθώς έχουμε δει πολλές κοινές τους φωτογραφίες με αγκαλιές και χαμόγελα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Τζένιφερ Λόπεζ: Η μητέρα μου με «έσπαγε» στο ξύλο όταν ήμουν παιδί “,”description”:”Δευτέρα με Παρασκευή στις 11.30\n\nΚαι αυτή τη χρονιά, λέμε LOVE IT. Με αποκλειστικά ρεπορτάζ, με ξεχωριστούς καλεσμένους, με θέματα που θα συζητηθούν, με στήλες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. \nΓια 2η σεζόν, η Ιωάννα Μαλέσκου μαζί με τη νέα της παρέα, Μάρτζυ Λαζάρου, Σίσσυ Καλλίνη, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Κωνσταντίνο Αρτίτσα μας κρατούν κάθε μέρα συντροφιά με όλα όσα αγαπάμε.\n\n#LoveIt”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNi8yMC8xMC8xN18yNV82MmIwNDkzNWVlZDNkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M49S”,”uploadDate”:”2022-06-20T10:19:44.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckuvo5wmui1l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Τζένιφερ Λόπεζ: Το ξύλο που έτρωγε μικρή (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link