Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ταινίες της εβδομάδας: «Παιχνίδια Ζευγαριών» και «Οι αταίριαστοι»

Written by on 3 Ιουνίου 2020

[ad_1]

Η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά από αύριο (04/06) περιλαμβάνει την πρεμιέρα δύο νέων ταινιών. Και οι δύο γαλλικής παραγωγής κωμωδίες έρχονται να προστεθούν στις ταινίες που ήδη παίζονται από την 1η Ιουνίου στους θερινούς κινηματογράφους.

Τα Παιχνίδια Ζευγαριών σε σκηνοθεσία του Ολιβιέ Ασαγιάς και με πρωταγωνίστρια την Ζιλιέτ Μπινός, μας παρασύρουν στις μπερδεμένες ρομαντικές σχέσεις ανθρώπων, που προσαρμόζονται καθημερινά σε μια νέα τεχνολογική πραγματικότητα. Οι Αταίριαστοι, από την άλλη μεριά, σε σκηνοθεσία του Ludovic Colbeau-Justin ακολουθούν την ιστορία ενός ψυχιάτρου και του ασθενή του που είναι θολό κατά πόσο είναι όντως ασθενής ή όχι.


Παιχνίδια Ζευγαριών

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Ασαγιάς

Ο Αλέν, ένας εκδότης βιβλίων αρνείται, για πρώτη φορά, να εκδόσει το βιβλίο του Λεονάρντ. Ο εκδοτικός οίκος του Αλέν, προσλαμβάνει μια νεαρή γυναίκα, τη Λόρε, για να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στην ψηφιακή εποχή. Ο Αλέν κοιμάται με την Λόρε. Η γυναίκα του Αλέν, η Σελίνα, είναι ηθοποιός. Έχει σχέση με τον Λεονάρντ για χρόνια. Η γυναίκα του Λεονάρντ, η Βάλερι, είναι πολιτική σύμβουλος σε κόμμα της αριστεράς. Και δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη ζωή του άντρα της.

Οι αταίριαστοι

Σκηνοθεσία: Ludovic Colbeau-Justin

Ο Romain είναι ψυχίατρος και βοηθάει έναν από τους ασθενείς του να το σκάσει από το ψυχιατρείο προκειμένου να τον βοηθήσει να εντοπίσει της κοπέλα του που αγνοείται. Ο Leo Milan γνωστός ως το ΛΙΟΝΤΑΡΙ ισχυρίζεται ότι είναι μυστικός πράκτοράς. Ο Romain όμως δεν είναι σίγουρος αν είναι αυτή η αλήθεια ή ο Leo είναι ένας μεγάλος παθολογικός ψεύτης.


Διαβάστε επίσης:

Ανοίγουν τα θερινά σινεμά: Όλες οι ταινίες που μπορείτε να δείτε από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου

[ad_2]

Source link