Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Συγκλονίζει πατέρας θύματος στο Τέξας: «Έτσι έμαθα πως η κόρη μου είναι νεκρή» (video)

Written by on 26 Μαΐου 2022

[ad_1]

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή ενός από τους γονείς των θυμάτων στο Τέξας για τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πως η κόρη του είναι ανάμεσα στα θύματα.

«Είμαι βοηθός γιατρού, οπότε έτρεξα να βοηθήσω. Όταν έφτασα υπήρχαν ακόμη παιδιά μέσα και ξεκινούσαν να τα βγάζουν έξω και παρείχα βοήθεια. Ένα μικρό κοριτσάκι ήταν καλυμμένο με αίματα, νόμιζα ότι ήταν τραυματισμένη, την ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε ότι ήταν καλά. Ήταν σε υστερική κατάσταση, είπε πως πυροβόλησαν την καλύτερή της φίλη και πως δεν αναπνέει και προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία. Εκεί την ρώτησα πως λένε την φίλη της και μου είπε, Έιμερι».

Ο καταβεβλημένος πατέρας δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά του. «Θέλω απλά να ξέρω τι έκανε για να γίνει θύμα».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Τέξας: Συγκλονίζουν οι γονείς των παιδιών – Μαθητής περιγράφει τα τραγικά λεπτά του μακελειού”,”description”:”Καθημερινά στις 14.00\n\nΌλες οι όψεις της επικαιρότητας από τη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΚΑΪ. \nΜε έμφαση στο ρεπορτάζ, όλες οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ταχύτητα και εγκυρότητα. \nΤο πρώτο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ημέρας “,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNS8yNi8xMS8yN180MV82MjhmNjQyZDgzMDAyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT8M34S”,”uploadDate”:”2022-05-26T11:29:51.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ck9nevzp154h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Συγκλονίζει πατέρας θύματος στο Τέξας: «Έτσι έμαθα πως η κόρη μου είναι νεκρή» (video) appeared first on e-Stage.gr.

[ad_2]

Source link