Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Στο Νο. 1 του YouTube η hot συνεργασία των Dj Stephan και MG

Written by on 24 Φεβρουαρίου 2020

[ad_1]

Το «Opos Palia» έχει δημιουργήσει μεγάλο θόρυβο στα social media.

Η Minos EMI / Universal και η Mad House Records εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους και παρουσιάζουν την πιο hot σύμπραξη των ημερών.

Ο παραγωγός των hits Dj Stephan και ο χαρισματικός MG ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ανατρεπτικό single «Opos Palia», το οποίο έχει ήδη δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα μεγάλο θόρυβο τις τελευταίες μέρες στα social media.

Το τραγούδι αποτελεί προπομπό του επερχόμενου ολοκληρωμένου άλμπουμ του Dj Stephan, που θα έχει τον τίτλο «Cruel Summer».

Δημιουργός και παραγωγός, ο Dj Stephan είναι γνωστός για κομμάτια όπως τα «Montecristo», «Hustla», «Oplo», «Yaya», «Izy», «New Era», «Zero» και άλλα.

Το «Opos Palia» κυκλοφορεί παράλληλα με ένα εκρηκτικό music video του σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Πασαλίδη, το οποίο εκτοξεύθηκε αμέσως στο Νο. 1 των τάσεων στο ελληνικό YouTube.

Η Mad House Records ιδρύθηκε στις αρχές του 2020, όμως οι ρίζες της βρίσκονται στη γειτονιά Τζαμάικα στο Queens της Νέας Υόρκης, όπου ξεκίνησαν όλα πριν από δύο δεκαετίες.

Η Minos EMI / Universal και η Mad House Records συνειδητοποίησαν ότι είχαν κοινό όραμα για το μέλλον της μουσικής στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου της hip-hop.

Το «Opos Palia» θέτει τις βάσεις για μία δυναμική χρόνια και δίνει την υπόσχεση για ένα πολύ ελπιδοφόρο μέλλον.

[ad_2]

Source link