Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Στη Βάρδια Του Χρόνου»: Η Γλυκερία ερμηνεύει το τραγούδι της σειράς «Βαρδιάνος Στα Σπόρκα»

Written by on 21 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Η Γλυκερία μας μεταφέρει στο κλίμα μίας άλλης εποχής.

Η Γλυκερία ερμηνεύει το τραγούδι «Στη Βάρδια Του Χρόνου», το οποίο επενδύει μουσικά τη νέα σειρά εποχής «Βαρδιάνος Στα Σπόρκα» που προβάλλεται από την ΕΡΤ.

Η ιδιαίτερη σύνθεση του Χρήστου Παπαδόπουλου και οι εξομολογητικοί στίχοι του Κώστα Μπαλαχούτη μεταφέρονται μέσα από την εξαιρετική χροιά της χαρισματικής ερμηνεύτριας, σ’ ένα τραγούδι γεμάτο έντονο συναίσθημα.

Το τραγούδι «Στη Βάρδια Του Χρόνου», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen μαζί με ένα μουσικό βίντεο που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης, έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού μέσα από την αποκλειστική διαδικτυακή πρεμιέρα της σειράς «Βαρδιάνος Στα Σπόρκα».

Το θέμα της σειράς μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς το ξέσπασμα μιας πανδημίας χολέρας διχάζει την κοινωνία. Πρωταγωνίστρια είναι μια μάνα, η οποία μέσα στην καραντίνα ξεπερνά όλα τα εμπόδια προκειμένου να σώσει τον γιο της από τον θάνατο.

Η σειρά σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, έκανε πρεμιέρα προ ημερών στο ERTFLIX και έσπασε τα κοντέρ.

Το διήγημα του Παπαδιαμάντη αφηγείται την ιστορία μιας ηλικιωμένης γυναίκας, της Σκεύως, η οποία, όταν μαθαίνει ότι ο γιος της είναι άρρωστος, μεταμφιέζεται σε άντρα και γίνεται βαρδιάνος (φύλακας) στα σπόρκα (καράβια που βρίσκονταν σε καραντίνα εξαιτίας της χολέρας), προκειμένου να σώσει τον γιο της.

Η σειρά «Βαρδιάνος Στα Σπόρκα», που θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, θα προβάλλεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1 από το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 22:00.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link