Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

«Σε Ξένο Σώμα»: Η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό video clip

Written by on 21 Σεπτεμβρίου 2020


Ένα ευαίσθητο θέμα αγγίζει με λεπτότητα η Έλενα Παπαρίζου στο συγκλονιστικό video clip για το νέο τραγούδι της.

Η Έλενα Παπαρίζου ξεκινά ένα μαγευτικό ταξίδι στις μουσικές «Αποχρώσεις» του επερχόμενου άλμπουμ της και αποκαλύπτει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Σε Ξένο Σώμα».

Η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας παρουσιάζει ένα εκπληκτικό τραγούδι με ιδιαίτερο μουσικό χρώμα που αναμένεται να αγαπηθεί από τις πρώτες νότες, χάρη στην αίσθηση οικειότητας που εκπέμπει.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το «Σε Ξένο Σώμα» εκτοξεύτηκε με την κυκλοφορία του στο No. 1 των πωλήσεων στο ελληνικό iTunes.

Η Έλενα Παπαρίζου αναφέρεται με το τραγούδι «Σε Ξένο Σώμα» σε καταστάσεις συνυφασμένες με το πιο αινιγματικό και διφορούμενο συναίσθημα, τον έρωτα.

Η Ελληνίδα ντίβα της pop συλλέγει σκόρπιες εικόνες από έναν έρωτα που αγκάλιασε η σκόνη και καταθέτει μοναδικά τον εαυτό της, κάνοντας όλα τα υπόλοιπα σχόλια να περιττεύουν.

Τη μουσική του τραγουδιού «Σε Ξένο Σώμα» υπογράφουν η ομάδα των ARCADE («Αν Με Δεις Να Κλαίω», «Κάτι Σκοτεινό», «Άσκοπα Ξενύχτια») και ο παραγωγός Padé (Παντελής Λουπασάκης) και τους στίχους δίνουν οι ARCADE και η συγγραφέας Ρενέ.

Το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου έρχεται στις οθόνες μας με ένα συγκλονιστικό video clip που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μιχελόπουλου και αγγίζει ένα ευαίσθητο θέμα, αποδίδοντας με κινηματογραφικό τρόπο την προσωπική ιστορία ενός ανθρώπου που βρίσκεται φυλακισμένος «Σε Ξένο Σώμα».

«Άκου τα θέλω σου και αγάπα την αλήθεια σου. Εμπιστέψου το σώμα σου. Αυτό εκφράζει την ψυχή σου», αναφέρει η Έλενα Παπαρίζου για το video clip του τραγουδιού.

«Γιάννη Μιχελόπουλε, σε ευχαριστώ για την μοναδική σου προσέγγιση σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα», προσθέτει.

Το single «Σε Ξένο Σώμα», προάγγελος του νέου άλμπουμ «Αποχρώσεις» της Έλενας Παπαρίζου, κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.



Source link