Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Σασμός Spoiler: Τα νέα πρόσωπα της σειράς φέρνουν τα πάνω κάτω

Written by on 26 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Ο νέος κύκλος της αγαπημένης σειράς είναι προ των πυλών και με το που θα ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγούμε από τις εξελίξεις.

Η δραματική σειρά του ALPHA, «Σασμός» κατάφερε την περασμένη σεζόν να τερματίσει στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης και να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με τις καταιγιστικές εξελίξεις της. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έρχεται τον Σεπτέμβριο με νέα πρόσωπα και ιστορίες που Θα κλονίσουν τη ζωή και την καθημερινότητα των ηρώων!

H νέα σεζόν βρίσκειτους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Ωστόσο, εκτός από τις ιστορίες που ήδη είναι ανοιχτές, νέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι και ισχυρά διλήμματα έρχονται να δημιουργήσουν περισσότερη δράση στις εξελίξειςτης σειράς. Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Καταιγιστικές αποκαλύψεις μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας και καθοριστικές καταστάσειςγκρεμίζουν τις όποιες σταθερές. Καινούργια πρόσωπα έρχονται από τα παρελθόν για να φωτίσουν το μέλλον και να πυροδοτήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς αλλά καιτα συναισθήματά τους. Οι νεκροί ξεβράζονται από τη θάλασσα και ζητούν εκδίκηση. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος, θάνατος και στο φινάλε απομένει να αποδειχθεί ή όχι το «κραταιά ως θάνατος αγάπη».Όπως θα δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώνέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση.στην απόλυτη κορύφωση!

Η δολοφονία του Αγγέλου ανοίγει έναν νέο κύκλο καταθέσεων, ανακρίσεων, συλλήψεων αλλά και βεντέτας. Όλοι είναι σίγουροι πως οι Βρουλάκηδες δεν θα αφήσουν ακόμη έναν θάνατο ατιμώρητο και η Καλλιόπη τρέμει για τη ζωή των γιων της. Ωστόσο, νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά και μεγάλες ανατροπέςφέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης!

Ποιοι θα είναι οι νέοι ήρωες που εισβάλλουν στη σειρά;

ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΟΥΛΑΚΗΣ (Στέλιος Μάινας)

Ο Παύλος είναι πρώτος ξάδερφοςτου Μάρκου Βρουλάκη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο κλειστό με δυναμικό χαρακτήρα. 0 Παύλος, είχε παντρευτεί την Αιμιλία (Γιώτα Φέστα) κι είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι, το οποίο πνίγηκε μικρό. Αυτό το τραγικό γεγονός, μάλιστα χώρισε τον Παύλο από τη γυναίκα του, Αιμιλία, παρ’ όλο που είχαν μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. Εκείνη δεν μπόρεσε να διαχειριστείτον θάνατο του παιδιού της και τον κατηγόρησε κάποια στιγμή για ό,τι συνέβη. Λίγα χρόνια μετά ο Βασίλης Σταματάκης σκότωσε τον Μάρκο.

Αυτό ήταν το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για τον Παύλο, καθώς έχασε καιτον ξάδερφο του που τον είχε σαν μικρό του αδερφό μιας και είχαν μεγαλώσει μαζί. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και η βεντέτα συνεχίστηκε μέχρι τη στιγμή που όλοι έμαθαν πως ο Παύλος πνίγηκε στη θάλασσα. Είκοσι χρόνια μετά επιστρέφει σε μια τραγική στιγμή για την οικογένεια Βρουλάκη και διψά να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες, καθώς εξαιτίας τους η οικογένειά του θρηνεί ακόμη ένα μέλος, τον Άγγελο. Η παρουσία του χαροποιεί τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα, αλλά τρομοκρατεί την Καλλιόπη. Ο παπα-Μιχάλης θα προσπαθήσει να τον πείσει να φύγει ξανά, αλλά ο Παύλος θα έχει μία άγρια σύγκρουση με τον Μαθιό και είναι έτοιμος για όλα.

ΑΙΜΙΛΙΑ ΞΕΝΑΚΗ (Γιώτα Φέστα )

Η Αιμιλία είναι εισαγγελέας με μία σπουδαία καριέρα. Είναι, η πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη. Όταν ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός, η Αιμιλία κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της, να ανακτήσει δυνάμεις και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Τότε, παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μαραθάκη (Μάνος Πετούσης), ενώ είναι στενή φίλη της Σοφίας (Νεκταρία Γιαννουδάκη). Παρ’ όλο που ο γάμος της με το Δημήτρη είναι ήρεμος κι ευτυχισμένος, όταν ενημερώνεται πως ο Παύλος επέστρεψε τον συναντά και όλα αλλάζουν. Η Αιμιλία μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν και οι παλιές πληγές ανοίγουν ξανά.

ΕΥΘΥΜΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ (Δημήτρης Αλεξανδρής)

Ο Ευθύμης είναι ένας σκοτεινός άνθρωπος με πολλά μυστικά και καλός φίλος του Παύλου Βρουλάκη (Στέλιος Μάινας). Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η Αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμα του. Τότε, ο Ευθύμης δεν μπόρεσε να αθωωθεί και μπήκε φυλακή όπου πέρασε πολλά χρόνια. Τώρα αποφυλακίζεται και προσπαθεί να χτίσει τη ζωή του από την αρχή. Έτσι, γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο, αλλά το παρελθόν του τον καταδιώκει.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ (Γιώργος Γεροντιδάκης)

Ο Λευτέρης είναι μυστικός αστυνομικός από τα κεντρικά τηςΑθήνας και θα μπει για τα καλά στη ζωή των ηρώων τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Βιδάλης. Ο ίδιος ως Λευτέρης Ορφανός, έχει μπει σε μυστική αποστολή τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη δίπλα στον Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής). Παρακολουθεί τις κινήσεις του, κερδίζει την εμπιστοσύνη του και ενημερώνει τους ανωτέρους του. Στόχος του είναι να ξεσκεπάσει όχι μόνο το Φαρμάκη αλλά και τον συνεργάτη του με τον οποίο κάνουν λαθρεμπόριο όπλων. Η ζωή του μπαίνει σε κίνδυνο πολλές φορές ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα τον δούμε να εντυπωσιάζεται και να ερωτεύεται.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΘΑΚΗΣ (Μάνος Πετούσης)

Ο Δημήτρης είναι Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και αφοσιωμένος στη δουλειά και την οικογένειά του. Είναι ο σύζυγος της Αιμιλίας (Γιώτα Φέστα). Ο Δημήτρης ήταν καλός φίλος του Παύλου Βρουλάκη και από τουςπρώτους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της Αιμιλίας όταν έμαθαν πως ο άντρας πνίγηκε. Οι δυο τους εκείνη την περίοδο ήρθαν πολύ κοντά και η απώλεια του Παύλου τους ένωσε. Κάποια στιγμή η αγάπη αναμεταξύ τους, ένωσε τους δρόμους τους για πάντα και αποφάσισαν να παντρευτούν. Η επιστροφή του Παύλου θα αναστατώσει τη ζωή του και όσα μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένα.

Πηγή: Mytv

[ad_2]

Source link