Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

«Πόσο Με Πλήγωσες»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του

Written by on 25 Ιουλίου 2020


Ένα λεπταίσθητο ζεϊμπέκικο ερμηνεύει ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί στην καρδιά του καλοκαιριού ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θέλει να συνεχίσει τη δυναμική πορεία του ενώ παραμένει σε τροχιά κορυφής η σπάνια και πραγματικά υπέροχη συνεργασία του με το Γάλλο συνάδελφό του Amir στο τραγούδι «Si on n’aime qu’une fois / Η Λέξη Σ’ Αγαπώ».

Το δίγλωσσο τραγούδι γνώρισε ευρεία αποδοχή από την πρώτη ημέρα που δόθηκε στη δημοσιότητα, όπως αποδεικνύει περίτρανα το γεγονός ότι το music video που δίνει εικόνα στο «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ» έχει συγκεντρώσει 15,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε τέσσερις μήνες από την κυκλοφορία του.

Έχοντας ταυτίσει με το όνομά του με τα ερωτικά τραγούδια, ο Νίκος Βέρτης δίνει τώρα τη σκυτάλη σε ένα νέο single με τίτλο «Πόσο Με Πλήγωσες».

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Γιώργο Τσοπάνη, τον στιχουργό των μεγαλύτερων επιτυχιών που έχει ερμηνεύσει τα τελευταία χρόνια ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Το αποτέλεσμα είναι ένα λεπταίσθητο ζεϊμπέκικο με μελαγχολικούς στίχους και λιτό και στιβαρό ρυθμό, ένα τραγούδι για έναν προδομένο έρωτα που άφησε πίσω του συντρίμμια και μια πληγωμένη καρδιά.

«Πόσο με πλήγωσες, πόσο με πόνεσες, θέλω να κλάψω μα τα βλέμματα φοβάμαι… Σου είχα πει πως σ’ αγαπώ και με τιμώρησες, μου είχες πει πως μ’ αγαπάς και το θυμάμαι…», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης.

Το «Πόσο Με Πλήγωσες» κυκλοφορεί από τη THEAMA και τη Heaven Music.



Source link