Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Πυροσβέστες του έσωσαν το σπίτι και του άφησαν σημείωμα με ένα «Συγγνώμη» (video)

Written by on 21 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια των πυρκαγιών εχτές στα μέγαρα. Κάτοικος Μεγάρων, είχε ασφαλίσει το σπίτι του και είχε φύγει έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει από την φωτιά.

Γυρνώντας έπειτα από το πέρας της πυρκαγιάς σίγουρος ότι το σπίτι του έχει καεί, ήρθε αντιμέτωπος με μια πραγματικά πολύ συγκινητική κίνηση από την πλευρά των πυροσβεστών.

Οι πυροσβέστες, προκειμένου να μπουν μέσα στο σπίτι του για να το σώσουν από τις φωτιές, αναγκάστηκαν να σπάσουν την κύρια είσοδο της οικίας. Μπήκαν μέσα, έκαναν την δουλειά τους και έσωσαν το σπίτι.

Ωστόσο δεν έμειναν εκεί. Όταν ο ιδιοκτήτης επέστρεψε σπίτι, βρήκε ένα συγκινητικό μήνυμα, στο τραπέζι.

«Συγγνώμη για την πόρτα, έπρεπε να μπούμε μέσα».

Σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης είπε: «Εάν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι, ο Τάσος και ο Χρήστος τους οποίους τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου και όλο το πυροσβεστικό σώμα, το σπίτι μου θα είχε καεί. Δευτερόλεπτα πριν, η φωτιά είχε περικυκλώσει το σπίτι μου».

Για καλή του τύχη, όταν ο ιδιοκτήτης επέστρεψε, οι πυροσβέστες, μόλις είχαν τελειώσει την δουλειά τους αλλά δεν είχαν φύγει ακόμη. Ο ιδιοκτήτης, αντί να βρει το σπίτι του καμένο, το βρήκε χωρίς καμία ζημιά πέρα από την πόρτα, με το συγκινητικό αυτό σημείωμα και τους πυροσβέστες μέσα.

«Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή, συγκινηθήκαμε και αγκαλιαστήκαμε» αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι πυροσβέστες του έσωσαν το σπίτι και του άφησαν σημείωμα ζητώντας συγγνώμη”,”description”:”Ο κάτοικος των Μεγάρων μίλησε για το σημείωμα που του άφησαν πυροσβέστες, οι οποίοι μπήκαν μέσα στο σπίτι του για να το σώσουν από τις φλόγες.”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMi8wNy8yMS8wNi8zOV8wOF82MmQ4ZjQ4Y2NmMjk4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M58S”,”uploadDate”:”2022-07-21T06:41:05.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-cll4i8p8kb5d”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Πυροσβέστες του έσωσαν το σπίτι και του άφησαν σημείωμα με ένα «Συγγνώμη» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link