Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Πολύ καλύτερα τώρα…»: Ο Λάμπρος Φισφής με νέο stand up comedy show στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

Written by on 3 Ιανουαρίου 2024

[ad_1]

Θέατρο – Χορός / Νέα

Ο νέος stand up μονόλογος του Λάμπρου Φισφή έφτασε! Νέα κείμενα, νέα αστεία, ίδιος Λάμπρος. Ο 4ος μονόλογός του βάζει όπως πάντα στο μικροσκόπιο τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μας ενώνουν. Για μιάμιση ώρα ο Λάμπρος υπεραναλύει τη ζωή, αυτοσαρκάζει όλη του την ύπαρξη, παραπονιέται για σχεδόν τα πάντα, και μετά παραπονιέται και για τα υπόλοιπα. Με τον καταιγιστικό ρυθμό του και την επικοινωνία που έχει με το κοινό, ο Λάμπρος δημιουργεί σε κάθε παράσταση μία παρέα που ζει μόνο για εκείνη τη βραδιά.

Με 15 χρόνια εμπειρίας στο stand up comedy, 40 χρόνια στην ζωή, 10 χρόνια γάμου, 8 χρόνια ως γονιός και με μια ψυχή 80 ετών ο Λάμπρος βρίσκει την κρυμμένη κωμωδία σε ό,τι μας περιβάλλει. Οι γάμοι σε παρεκκλήσια, τα περίεργα ονόματα παιδιών, τα στάδια καυγάδων σε μία σχέση, το σεξ του Παπακαλιάτη, ο μαζοχισμός του κάμπινγκ, η τρέλα του πρωινού μπουφέ, τα σημάδια ενός καλού πολιτικού, η θέση της Ελλάδας, οι κουλές επιστημονικές έρευνες, η ζωή των γονιών που δεν έχουν ζωή αλλά έχουν παιδιά, τα κουλά κάθε δίαιτας, το τι γίνεται όταν κλείνεις τα 40 και άλλα τέτοια θέματα μηδαμινής σημασίας είναι αυτά που τον απασχολούν και για κάποιο λόγο θεωρεί ότι πρέπει να απασχολούν και εσάς.

Λίγα λόγια για τον Λάμπρο:

Ξεκίνησε το stand up comedy στην Όλλανδία πριν από περίπου 15 χρόνια. Έχει παρουσιάσει τρία stand up comedy solo shows («Να ένας Σοφός», «Δες το Θετικό» και «Να το Φως») που έχουν γίνει sold out όπου και αν έχουν παιχτεί σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αυστραλία, Καναδά και Η.Π.Α.  Η best of παράστασή του «Αυτά Είναι» που παρουσιάστηκε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου αποτελεί τη μεγαλύτερη stand up comedy παράσταση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα με κοινό 5.000 ατόμων.

Είναι δημιουργός και παρουσιαστής του τηλεοπτικού comedy show «Κάψε το Σενάριο», ο σεναριογράφος της σειράς «Η Γενιά των 592 ευρώ», ο παρουσιαστής του comedy panel show «οι 100», του talk show «Βραδινές Ιστορίες» αλλά και του «Big Talk» και «Small Talk» του YouTube.  Μεταξύ άλλων διατηρεί το εβδομαδιαίο podcast «Αυτά Είναι» και είναι ιδρυτής-καλλιτεχνικός διευθυντής του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ κωμωδίας, του «Αthens Comedy Festival».

[ad_2]

Source link