Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του μετά την ακύρωση των συναυλιών του

Written by on 8 Ιουνίου 2023


Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Sam Smith.

Ο Sam Smith δήλωσε ότι οι φωνητικές χορδές του βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία επούλωσης, μετά την πρόσφατη ακύρωση των συναυλιών του.

Ο Βρετανός τραγουδιστής, ο οποίος είναι διάσημος για την εκφραστική φωνή του, αναγκάστηκε να διακόψει απότομα τη συναυλία του στο AO Arena του Μάντσεστερ της Αγγλίας στις 24 Μαΐου, μετά από μόλις τέσσερα τραγούδια, όταν παρατήρησε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη φωνή του.

Στη συνέχεια, ο Sam Smith πήρε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσει τις επόμενες δύο συναυλίες της περιοδείας του «The Gloria Tour» στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στη φωνή του.

Διαφήμιση

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, ο Sam Smith αποκάλυψε στους θαυμαστές του για την κατάσταση της φωνής του είναι ενθαρρυντικά.

Ο Sam Smith εξήγησε ότι επισκέφτηκε έναν γιατρό για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές του και ανέφερε ότι η τελευταία εκτίμηση ήταν αρκετά θετική.

«Είναι πραγματικά πολύ θετικά τα νέα. Οι φωνητικές χορδές μου επουλώνονται και μετά από μια εβδομάδα φωνητικής ξεκούρασης, όλα φαίνονται καλά», είπε.

Ο 31χρονος τραγουδιστής πρόσθεσε ότι υπάρχει αισιοδοξία και πιστεύει ότι θα μπορέσει να πραγματοποιήσει κανονικά τις υπόλοιπες προγραμματισμένες συναυλίες για την προώθηση του τελευταίου άλμπουμ του «Gloria».

«Φαίνεται ότι θα είμαι εντάξει για τις υπόλοιπες συναυλίες, αυτά είναι πραγματικά καταπληκτικά νέα», ανέφερε, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για τα «όμορφα μηνύματα αγάπης» που του έστειλαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών.

Ο Sam Smith ζήτησε επίσης συγγνώμη από τους θαυμαστές του που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τις συναυλίες του στο Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και τη Γλασκώβη που τελικά ακυρώθηκαν.

«Εξακολουθώ να λυπάμαι πολύ για όλους όσους έχασαν τις συναυλίες, αυτά τα πράγματα είναι εντελώς εκτός του ελέγχου μου», τόνισε.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω σε εσάς το συντομότερο δυνατό… Θα σας κρατάω ενήμερους στην πορεία, αλλά σας ευχαριστώ και πάλι», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Sam Smith, η επόμενη προγραμματισμένη εμφάνισή τους θα πραγματοποιηθεί στο διάσημο Φεστιβάλ Τζαζ του Μοντρέ στην Ελβετία στις 5 Ιουλίου.

Με τις φωνητικές χορδές του Sam Smith να βρίσκονται σε φάση επούλωσης, επικρατεί ανανεωμένη ελπίδα και ενθουσιασμός ότι θα επιστρέψει στη σκηνή για τις επερχόμενες συναυλίες του.





Source link