Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο YUNGBLUD προκαλεί χάος στο Λονδίνο στο video του «Don’t Feel Like Feeling Sad Today». – Hit Channel

Written by on 30 Ιουνίου 2022


Τα γυρίσματα του νέου music video του YUNGBLUD προκάλεσαν χάος στο Λονδίνο και σταμάτησαν μετά από παρέμβαση της αστυνομίας.

Ο YUNGBLUD κυκλοφορεί το νέο single «Don’t Feel Like Feeling Sad Today».

Το εκρηκτικό τραγούδι, το οποίο γράφτηκε από τον Dominic Harrison (aka YUNGBLUD) και τον Matt Schwartz και έχει την παραγωγή του Chris Greatti, προσφέρει μία γεύση από όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στο τρίτο άλμπουμ του Βρετανού rock star, με τίτλο «YUNGBLUD», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου από τις Locomotion / Geffen Records / Universal Music.

Τα γυρίσματα για το μουσικό βίντεο του «Don’t Feel Like Feeling Sad Today», ε σκηνοθεσία του Tom Pallant και του YUNGBLUD, προκάλεσαν χάος στο Southbank του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα και σταμάτησαν έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας.

Ο YUNGLUD και οι θαυμαστές του προκαλούν χάος και γίνονται μούσκεμα παίζοντας νεροπόλεμο, καθώς ο ίδιος ερμηνεύει το  «Don’t Feel Like Feeling Sad Today» πάνω σε ένα φορτηγό με καρότσα που είναι γεμάτο συνθήματα.

Ωστόσο τα γυρίσματα του music video σταμάτησαν άδοξα από τις αστυνομικές αρχές, εξαιτίας του πλήθους των θαυμαστών που εμφανίστηκαν στην περιοχή, οπλισμένοι με αφίσες και νεροπίστολα και δημιούργησαν συνθήκες συνωστισμού.

Ο YUNGBLUD λέει για την έμπνευση και το νόημα του νέου single: «Έγραψα αυτό το τραγούδι ένα πρωί που δεν ήθελα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι. Καθόμουν και κοίταζα το ταβάνι, με το κεφάλι γεμάτο τόσα πολλά άσχημα, διάβαζα τι έλεγε το διαδίκτυο για μένα εκείνη την ημέρα και απλά δεν είχα όρεξη να νιώσω θλίψη».

«Έγραψα αυτά τα λόγια για να με βοηθήσουν να σηκωθώ. Για εμένα αυτό το τραγούδι έχει την αίσθηση της ευτυχίας. Ευτυχία με ένα τσίμπημα. Ένα προκλητικό είδος ευτυχίας. Κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες στη θλίψη να πάει να πνιγεί και να έρθει μία άλλη μέρα», συνεχίζει.

«Ήθελα αυτό το τραγούδι να είναι ένα μικρό μέρος της ημέρας κάποιου, ανεξάρτητα από το τι περνάει μπορεί να το βάλει και να νιώσει λίγο πιο δυνατός σήμερα. Αυτό είναι το όραμα, αυτό είναι το όνειρο…», εξηγεί ο YUNGBLUD.

«Γι’ αυτό άλλωστε γυρίσαμε και το βίντεο. Έπρεπε να αποτυπώσει αυτή την ιδέα. Ο μάνατζέρ μου με ρώτησε “τι μπορούμε να κάνουμε, που δεν το κάνει κανείς άλλος;”. Και μας ήρθε η ιδέα. Σε όλο τον κόσμο συναντώ τους θαυμαστές μου στους δρόμους, για να νιώσω μία σύνδεση. Για να κοιτάξω στα μάτια ενός άλλου ανθρώπου και να δω ότι περνάει τα ίδια πράγματα με εμένα», αναφέρει.

«Έχει γίνει σαν τελετουργικό για εμάς. Ας το θέσουμε έτσι, η αστυνομία σε όλο τον κόσμο ξέρει πότε είμαστε στην πόλη! Οπότε είπα ας πάρουμε μερικές κάμερες, ας πάρουμε ένα φορτηγό, χωρίς άδεια, ας πούμε στους ανθρώπους να με συναντήσουν σε μια τοποθεσία και να κάνουμε έναν τεράστιο νεροπόλεμο. Να τραγουδήσουμε, να ουρλιάξουμε και να νιώσουμε μαζί. Ατελή, ωμά, αληθινά… ευτυχισμένα», καταλήγει.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι YUNGBLUD έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ιστορικό φεστιβάλ «Glastonbury» στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρουσίασε αγαπημένα τραγούδια των θαυμαστών όπως τα «Memories», «parents» και «The Funeral» μαζί με τα ολοκαίνουργια ακυκλοφόρητα κομμάτια «Tissues» και «I cry 2» από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Μετά την εκρηκτική εμφάνισή του, το κοινό φώναζε για ένα encore, ενώ προκάλεσε φρενίτιδα και στο Twitter, με τον YUNGBLUD να ανεβαίνει στο No. 6 των trends του βρετανικού Twitter, ενώ τα δύο προηγούμενα άλμπουμ του, «21th Century Liability» και «Weird», επέστρεψαν στο Top 15 των βρετανικών charts.

Στις 29 Ιουνίου, ο YUNGBLUD επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα και εμφανίστηκε μαζί με τους Nothing But Thieves στη μεγάλη συναυλία των Muse στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο πλαίσιο του «EJEKT Festival», γοητεύοντας τους Έλληνες θαυμαστές του.



Source link