Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο The Weeknd θα κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα νέα μουσική από το «The Idol»

Written by on 9 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο The Weeknd δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.

Παρόλο που ο The Weeknd έχει μπει επίσημα στην τηλεοπτική περίοδό του, δεν κατεβάζει ταχύτητα όσον αφορά τη μουσική.

Στις 4 Ιουνίου έκανε επιτέλους πρεμιέρα στο HBO και στο Max το «The Idol», η νέα και πολυσυζητημένη δραματική σειρά με πρωταγωνιστή, συνδημιουργό και παραγωγό τον The Weeknd.

Στο «The Idol» πρωταγωνιστούν επίσης η Lily Rose-Depp, η Jennie των BLACKPINK, ο Troye Sivan, ο Dan Levy και ο Moses Sumney, μεταξύ άλλων, ενώ την πρώτη σεζόν της σειράς θα συνοδεύσει ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Διαφήμιση

Αν και ο The Weeknd ανακοίνωσε αρχικά ότι το άλμπουμ με το soundtrack του «The Idol» θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου, φαίνεται ότι έχει αρχίσει να αλλάζει γνώμη.

Σε μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ο The Weeknd έγραψε: «Σχεδίαζα να κυκλοφορήσω ολόκληρο το soundtrack για το “The Idol” μέχρι το φινάλε, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Αντ’ αυτού, θέλω να κυκλοφορώ νέα μουσική από τη σειρά κάθε εβδομάδα με κάθε επεισόδιο».

«Είμαι ενθουσιασμένος να ακούσετε τι ετοιμάζουμε και όλους αυτούς τους απίστευτους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή τη σειρά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο The Weeknd εμφανίστηκε στο Twitter για να αποκαλύψει ότι «δύο τραγούδια» από το soundtrack της σειράς πρόκειται να κυκλοφορήσουν αυτή την Παρασκευή, 9 Ιουνίου.

«Αλλά ναι, το δεύτερο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει ακόμη αυτή την Κυριακή», διευκρίνισε.

The Weeknd - After Hours Til Dawn Tour

Αφού απολαύσαμε τον ήχο της φωνής του The Weeknd στα πρώτα τραγούδια από το soundtrack του «The Idol», τα νέα singles που θα ακολουθήσουν προσφέρουν κάτι διαφορετικό.

Το πρώτο από τα δύο νέα singles είναι το «The Lure», η μουσική που επενδύει τους τίτλους έναρξης της σειράς στην οποία τη σκηνοθεσία υπογράφει ο δημιουργός του «Euphoria», Sam Levinson.

Το δεύτερο νέο τραγούδι έχει τον τίτλο «World Class Sinner» και το ερμηνεύει η Jocelyn, η φανταστική pop star που υποδύεται στο «The Idol» η Lily Rose-Depp.

Ο The Weeknd έχει κυκλοφορήσει δύο τραγούδια από το soundtrack του «The Idol» τους τελευταίους μήνες.

Τον Απρίλιο, μοιράστηκε τη συνεργασία του με τον Future στο «Double Fantasy», το οποίο έφτασε στο Νο. 18 του Billboard Hot 100. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο The Weeknd κυκλοφόρησε το «Popular», στο οποίο ένωσε τις δυνάμεις του με τη Madonna και τον Playboi Carti.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ο The Weeknd υποσχέθηκε ότι πρόκειται να ακούσουμε «περισσότερα» από τη Madonna στο soundtrack του «The Idol».

Διαφήμιση

Το άλμπουμ με τα τραγούδια της σειράς φέρεται επίσης να περιέχει και μία συνεργασία του The Weeknd με την Jennie των BLACKPINK.



[ad_2]

Source link