Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Taeyang των BigBang και ο Jimin των BTS κυκλοφορούν το νέο single «Vibe» – Hit Channel

Written by on 13 Ιανουαρίου 2023

[ad_1]

Τα δύο ινδάλματα της K-pop συνεργάζονται για πρώτη φορά και το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

Ο Taeyang των BigBang και ο Jimin των BTS ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες και απροσδόκητες K-pop κυκλοφορίες των τελευταίων ετών και παρουσιάζουν το «Vibe».

Η συνεργασία τους είναι αβίαστα ομαλή και άψογη, καθώς και οι δύο τραγουδιστές λάμπουν με τις εξαιρετικές χορευτικές ικανότητές τους. Στο «Vibe» συμμετέχει επίσης ο ιδρυτής της The Black Label και μακροχρόνιος παραγωγός των BigBang, Teddy.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κατάλληλα εντυπωσιακό music video, το οποίο αναδεικνύει τις επιδέξιες χορευτικές κινήσεις και το αδιαμφισβήτητο χάρισμα του Taeyang και του Jimin.

Με το «Vibe», ο Taeyang και ο Jimin τους προσθέτουν ένα ακόμη αδιαμφισβήτητο anthem στην ήδη λαμπερή δισκογραφία τους, καθώς παράλληλα γιορτάζουν αυτή την πρωτοφανή στιγμή στην ιστορία της K-pop.

Το μέγεθος αυτής της μουσικής συνάντησης δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Το «Vibe» δεν είναι μόνο μία συνεργασία μεταξύ διαφορετικών γενεών που ενώνει δύο σούπερ σταρ διαφορετικών εποχών, αλλά επίσης συνδέει δύο καλλιτέχνες από τα μεγαλύτερα boy bands όλων των εποχών.

Αν κάποιος μπορεί να σταθεί σε αυτό το ύψος, αυτός είναι ο Taeyang. Ο θρυλικός τραγουδιστής των BigBang έχει εμπνεύσει πολλές γενιές καλλιτεχνών της K-pop με τέσσερα επιτυχημένα άλμπουμ, μία σειρά από επιτυχίες και περισσότερα από 100 βραβεία.

Το «Vibe» έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard Hot Trending Songs Powered πριν ακόμα κυκλοφορήσει, χάρη κυρίως στην ανακοίνωση της συνεργασίας και τα teaser posters με τα δύο ινδάλματα της K-pop που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Επίσης, είναι το πρώτο σόλο τραγούδι του Taeyang μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας του στη Νότια Κορέα τον Νοέμβριο του 2019. Πέρυσι, το μέλος των BIGBANG υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο με τη θυγατρική της YG Entertainment, The Black Label, και το boy band επέστρεψε επίσης μετά από διάλειμμα τεσσάρων ετών με το single «Still Life».

Το «Vibe» αποτελεί επιπλέον την πρώτη επίσημη σόλο κυκλοφορία του Jimin από τότε που τα μέλη των BTS ανακοίνωσαν, τον Ιούνιο του 2022, ότι σκοπεύουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις δραστηριότητές τους ως συγκρότημα για να επικεντρωθούν στα προσωπικά μουσικά βήματά τους.

[ad_2]

Source link