Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο SNIK φέρνει «XEIMWNES» και κατακτά για ακόμα μια φορά την κορυφή

Written by on 25 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Η πρώτη κυκλοφορία του SNIK για τη φετινή χρονιά.

Ο SNIK, ο κορυφαίος ράπερ της Ελλάδας, επιστρέφει δριμύτερος με ένα νέο single.

Μπορεί η άνοιξη να κάνει δειλά – δειλά την εμφάνισή της, όμως ο SNIK φέρνει «XEIMWNES» με το μελαγχολικό beat και τους βιωματικούς αλλά και συναισθηματικούς στίχους του νέου τραγουδιού του.

Το «XEIMWNES» σηματοδοτεί την πρώτη σόλο κυκλοφορία του δημοφιλούς ράπερ για τη φετινή χρονιά.

Ο SNIK ολοκλήρωσε το 2020 κατακτώντας την πρώτη θέση στις φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες του και τα τραγούδια του σαρωτικού άλμπουμ του «TopBoy», το οποίο κέρδισε αντίστοιχα τον τίτλο του άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις στη χώρα την προηγούμενη χρονιά.

Στο ίδιο μοτίβο, ο SNIK αναδείχθηκε ο Έλληνας καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams στο Spotify το 2020.

Ο ασυναγώνιστος ράπερ των δεκάδων εκατομμυρίων streams και views βάζει τώρα τις βάσεις για άλλη μια φρενήρη πορεία στα charts.

Το «XEIMWNES» δημοσιεύθηκε στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 20 Μαρτίου και από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του εκτινάχθηκε στην κορυφή του Top 200 του Spotify για την Ελλάδα, θέση στην οποία διατηρείται αβίαστα καταγράφοντας υπερ-τετραπλάσια νούμερα σε σύγκριση με το δεύτερο τραγούδι στη λίστα.

Παρότι διαθέτει τα βασικά γνωρίσματα του SNIK και το αμίμητο flow του, το μελωδικό στοιχείο κάνει το «XEIMWNES» να διαφέρει από τις προηγούμενες κυκλοφορίες του.

Η μουσική του single ανήκει στους SΝΙΚ, BretBeats και Peris Key, ενώ τους στίχους υπογράφει ο ίδιος ο SNIK.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του «XEIMWNES», ο SNIK αποκάλυψε ότι η ζωή πρόκειται να γίνει ταινία και να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη τον Δεκέμβριο του 2022.

Το «XEIMWNES» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link