Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο SNIK κυκλοφορεί ένα τραγούδι «DIAMANTI» – Δείτε το εντυπωσιακό video clip

Written by on 20 Απριλίου 2021

[ad_1]

Τις αβίαστες ρίμες του ξεδιπλώνει ο SNIK.

Ο SNIK προσθέτει ακόμα ένα λαμπερό «DIAMANTI» στη λίστα των προσωπικών επιτυχιών του.

Ο κορυφαίος ράπερ της Ελλάδας συνεχίζει να δοκιμάζει νέους ήχους και να παραμένει ένα από τα πιο πολυσύνθετα και μάχιμα ονόματα στην εγχώρια rap σκηνή.

Για μια ακόμη φορά ο SNIK ακολουθεί τη γνωστή τακτική του να δημιουργεί κομμάτια που συνδυάζουν πολυποίκιλες επιρροές και αποδεικνύει ότι έχει το δικό του τρόπο να καταθέτει ιδέες χωρίς όρια και τολμηρές ηχητικές επιλογές.

Τους στίχους του single «DIAMANTI» έχει γράψει ο ίδιος ο SNIK, ξεδιπλώνοντας για ακόμα μια φορά τις αβίαστες ρίμες του, ενώ τη μουσική παραγωγή υπογράφουν οι SΝΙΚ, BretBeats και Kaishen.

Το «DIAMANTI» του SNIK μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό music video που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου

Το νέο single κυκλοφορεί λίγες εβδομάδες μετά το μελαγχολικό αλλά και μελωδικό τραγούδι «XEIMWNES», το οποίο έχει συγκεντρώσει αθροιστικά στο YouTube και στο Spotify πάνω από 3,3 εκατομμύρια streams.

Τόσο στο «DIAMANTI» όσο και στο «XEIMWNES» είναι έκδηλο ότι ο SNIK έχει αρχίσει να δίνει μεγαλύτερη σημασία στη μελωδία και στον ήχο, χωρίς να υστερούν οι στίχοι.

Το «DIAMANTI» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link