Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο SNIK είναι ο «Big Man» της ελληνικής rap σκηνής

Written by on 20 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Το single «Big Man» προμηνύει το επερχόμενο άλμπουμ «Topboy» του SNIK.

Το 2019 ήταν αδιαμφισβήτητα η χρονιά του SNIK.

Τη φετινή χρονιά ο επιτυχημένος ράπερ κυκλοφόρησε πέντε Νο. 1 singles, το «Monos Mou», το «New Benz» με τον Noizy, το «Kilo», το «Señorita» με την Τάμτα και το «Colpo Grosso» με τους Capo Plaza, Noizy, Guè Pequeno, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 15,3 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το «Señorita» αποτελεί μάλιστα το μοναδικό rap κομμάτι εδώ και πολλά χρόνια που κατάφερε να κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Επίσης ο SNIK έκανε δεκάδες sold out lives σε Ελλάδα και εξωτερικό, όμως αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν το 2020.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Νο. 1 ράπερ της Ελλάδας κυκλοφορεί ακόμα ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο «TOPBOY», το οποίο θα απολαύσουμε μέσα στο νέο έτος.

Το «Big Man» είναι από σήμερα διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, και έχει γίνει ήδη το νέο viral trend του ίντερνετ.

Η μουσική και οι στίχοι του single ανήκουν στον SNIK και την παραγωγή υπογράφει ο BretBeats.

Το «Big Man» του SNIK κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

[ad_2]

Source link