Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Sam Smith συναντά την Jessie Reyez και την Koffee στο νέο single «Gimme» – Hit Channel

Written by on 12 Ιανουαρίου 2023

[ad_1]

Το «Gimme» είναι ένα μεθυστικό ερωτικό κάλεσμα.

Μετά την εκρηκτική παγκόσμια No. 1 επιτυχία «Unholy», ο Sam Smith επιστρέφει με μια μία νέα πρόταση και κυκλοφορεί το single «Gimme» από το πολυαναμενόμενο επερχόμενο άλμπουμ του «Gloria».

Στο «Gimme», το οποίο είναι διαθέτει επιρροές από την dancehall μουσική, ο Sam Smith συνεργάζεται με δύο δυναμικές γυναίκες, την Κολομβιανο-Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό της R&B Jessie Reyez και την Τζαμαϊκανή σταρ της reggae Koffee.

Πρόκειται για μία εκλεπτυσμένη διασταύρωση pop και R&B, με πινελιές από τον ήλιο της Καραϊβικής, με τον Sam Smith να μπαίνει βαθύτερα σε συναρπαστικά νέα εδάφη.

Το «Gimme» είναι ένα μεθυστικό ερωτικό κάλεσμα που γεννήθηκε μέσα από τις ανάλογες περιστάσεις.

«Είμαι ένα σεξουαλικό άτομο, μου αρέσει το σεξ. Είναι κάτι για το οποίο μαθαίνω τον εαυτό μου να μην ντρέπεται. Εγώ και η Jessie ήμασταν βασικά μεθυσμένοι, πίναμε ουίσκι στην Τζαμάικα, στις δύο τα ξημερώματα, τρέχαμε τριγύρω, σαν δύο φίλες που γελούσαν, είναι ένα πολύ αισθησιακό τραγούδι», περιέγραψε ο Sam Smith.

Την παραγωγή του «Gimme» υπογράφουν ο Sam Smith, ο στενός συνεργάτης του Jimmy Napes, το καταξιωμένο δίδυμο των StarGate και ο reggae παραγωγός Anju Blaxx.

Το «Gimme» διαδέχεται για τον Sam Smith την πρωτοφανή επιτυχία της συνεργασίας του με την Kim Petras στο «Unholy», το όγδοο τραγούδι του που ανέβηκε στο No. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Sam Smith είναι ανάμεσα σε μόλις τρεις άλλους καλλιτέχνες που έκαναν ντεμπούτο στο No. 1 των charts του Ηνωμένου Βασιλείου το 2022 και διατηρήθηκε για τέσσερις εβδομάδες στην κορυφή.

Το «Unholy» έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο streams παγκοσμίως και έγινε το πρώτο τραγούδι του Sam Smith που κατέκτησε το No. 1 του Billboard Hot 100, πριν λάβει μία υποψηφιότητα για Grammy.

Το τραγούδι παρέμεινε στην κορυφή των παγκόσμιων charts του Spotify και του Apple Music πάνω από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του και κυριάρχησε στις τάσεις του TikTok.

Το νέο άλμπουμ «Gloria» του Sam Smith θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου.

[ad_2]

Source link