Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο SAINt JHN μοιράζεται το Remix του Rompasso για το «Trap»

Written by on 17 Ιουνίου 2020

[ad_1]

Με το remix του «Trap» θέλει ο SAINt JHN να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στα charts.

Το επόμενο hit remix του SAINt JHN μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records.

Το τραγούδι «Trap» που ακούσαμε για πρώτη φορά το 2019 έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 49 εκατομμύρια streams στο Spotify και 10 εκατομμύρια views στο YouTube. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην αρχική έκδοση του «Trap» συμμετείχε ο Lil Baby.

Αυτή τη φορά το single συστήνεται ξανά από τον ταλαντούχο 23χρονο Ρώσο DJ και παραγωγό Rompasso σε μία πιο χορευτική εκτέλεση που αναμένεται να ακουστεί στο repeat το φετινό καλοκαίρι.

Πρόσφατα ο SAINt JHN κατέκτησε τον κόσμο με το remix του Imanbek για το «Roses», ένα τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2016.

Το remix του «Roses» έχει συγκεντρώσει μέχρι και σήμερα σχεδόν 600 εκατομμύρια streams και παραμένει για έβδομη εβδομάδα στην τρίτη θέση του Spotify Chart και για ένατη συνεχόμενη εβδομάδα στην πρώτη θέση του Shazam.

Επιπλέον το «Roses» έχει βρεθεί επίσης στο Νο. 1 του Shazam για την Ελλάδα για σχεδόν 10 εβδομάδες, στο Νο.1 του ελληνικού Spotify τόσο στο chart Top 50 Grecce όσο και στο Viral Greece, καθώς και στην κορυφή του Διεθνούς Digital Singles Chart στην Ελλάδα και στο Top 5 του ραδιοφωνικού Airplay.

Η επιτυχία δεν σταματάει όμως εδώ καθώς το τραγούδι έχει βραβευθεί σε 27 χώρες και έχει γίνει διαμαντένιο σε Νορβηγία, Φινλανδία και Βραζιλία, τέσσερις φορές πλατινένιο στην Ιρλανδία και πλατινένιο στην Αγγλία και στην Ελλάδα.

Ίσως το remix του «Trap» από τον ανερχόμενο DJ Rompasso να είναι η αρχή μίας ακόμα ιστορίας ενός νέου καλλιτέχνη από την Ανατολική Ευρώπη που θα κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για ένα ακόμα hit του SAINt JHN.

[ad_2]

Source link