Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Rauw Alejandro απογειώνει το πάρτι με το «Lokera» – Hit Channel

Written by on 31 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Ο Rauw Alejandro παρουσιάζει στο διεθνές κοινό με το νέο τραγούδι του τη μουσική perreo του Πουέρτο Ρίκο.

Η ορμή του Rauw Alejandro φαίνεται να μην έχει τέλος.

Ίσως γιατί ο Πορτορικανός τραγουδιστής πρόκειται να αφήσει το στίγμα του ως ένας από τους πιο οραματιστές καλλιτέχνες της δεκαετίας, όπως αποδεικνύει το 2022 που ήδη του έχει φέρει νέα ορόσημα.

Η πρόσφατη περιοδεία του Rauw Alejandro στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Λατινική Αμερική αποθεώθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ το άλμπουμ του «Vice Versa» – που έχει χαρακτηριστεί ως μία «σύγχρονη κλασική» δισκογραφική δουλειά, είναι το έκτο ισπανόφωνο άλμπουμ με περισσότερες εβδομάδες παρουσίας στο chart του Billboard 200.

Επιπλέον, το τραγούδι «Todo De Ti» του Rauw Alejandro πλησιάζει το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify.

Αλλά οι αληθινοί καλλιτέχνες δεν επαναπαύονται ποτέ. Αφού ξάφνιασε ευχάριστα τους θαυμαστές του με τη συμμετοχή του στο mega hit «Te Felicito» της Shakira, ο Rauw Alejandro επιστρέφει στις ρίζες του με το «Lokera», ένα τραγούδι σε συνεργασία με τους Lyanno και Brray που υπενθυμίζει την ουσία της urban μυσταγωγίας που άνθισε τα τελευταία χρόνια στο Πουέρτο Ρίκο.

Το «Lokera» συνοδεύεται από ένα music video που γυρίστηκε στο La Isla Del Encanto με τη σκηνοθεσία των Marlon Peña και Zorro.

Στο βίντεο, ο Rauw Alejandro, ο Lyanno και ο Brray εμφανίζονται σε ένα πάρτι στο οποίο οι ρυθμοί της reggaeton πάνε χέρι-χέρι με το perreo, τη διασκέδαση, τους περιστασιακούς καβγάδες και την ακολασία του αισθησιασμού που βγαίνει στην επιφάνεια.

Οι κάμερες καταγράφουν τη δράση από κοντά και αποτελούν ενεργό κομμάτι του πάρτι, με τον θεατή να νιώθει σαν να βρισκόταν εκεί. Στο τέλος, φτάνει η αστυνομία και οι τρεις πρωταγωνιστές διασκορπίζονται γρήγορα στους δρόμους του Σαν Χουάν.

Το «Lokera» δείχνει μία πλευρά του Rauw Alejandro που είναι απαραίτητο να θυμόμαστε: την προσήλωσή του στις πιο αυθεντικές πτυχές του μουσικού ύφους του και την αγάπη του για την πατρίδα του, το Πουέρτο Ρίκο.

[ad_2]

Source link