Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Quavo αποτίει φόρο τιμής στον Takeoff με το νέο τραγούδι «Without You» – Hit Channel

Written by on 5 Ιανουαρίου 2023

[ad_1]

«Μου λείπει μόνο το πώς μου χαμογελάς».

Ο Quavo αποτίει φόρο τιμής στον Takeoff με ένα συναισθηματικό νέο τραγούδι με τον τίτλο «Without You».

Ο Takeoff, ο οποίος ήταν ανιψιός του Quavo και συνεργάτης του στο συγκρότημα των Migos, πυροβολήθηκε έξω από μία αίθουσα μπόουλινγκ στο Χιούστον του Τέξας την 1η Νοεμβρίου και έχασε ακαριαία τη ζωή του σε ηλικία 28 ετών.

Στο «Without You» ο Quavo τραγουδάει ότι κάποια ημέρα θα δει «στον παράδεισο» τον Takeoff.

Επίσης, αναλογίζεται τις καλές και τις δύσκολες στιγμές της καριέρας τους, τραγουδώντας: «Θυμάσαι τις ημέρες που δεν είχαμε συμμαζευτεί; / Οι ημέρες στο Nawfside ήταν δύσκολες, αλλά αυτές οι ημέρες ήταν οι καλύτερες».

Ο Quavo αναφέρεται αργότερα στο «Without You» στο πρώτο κοινό άλμπουμ του με τον Takeoff, το «Only Built For Infinity Links», το οποίο κυκλοφόρησε με το όνομα του γκρουπ τους Unc & Phew τον Οκτώβριο.

«Μακάρι να είχα μία μηχανή του χρόνου / Ακριβώς για να κάνεις μία βόλτα μαζί μου / Μου λείπει μόνο το πώς μου χαμογελάς / Unc & Phew μέχρι το άπειρο», λέει.

Στο ασπρόμαυρο μουσικό βίντεο για το «Without You» ο Quavo κάθεται σε ένα στούντιο ηχογράφησης με κλειστά μάτια και καπνίζει ενώ ακούει το συγκινητικό τραγούδι.

«’Έξω στον γαλαξία, πάνω στα αστέρια / Πάνω στο σύμπαν, είναι μεγαλύτερο από τον Άρη /Θα σε δω στον παράδεισο, θα σε δω στον παράδεισο / Όταν σε δω στον παράδεισο, θα είμαι με τον φίλο μου», αναφέρει.

Η αστυνομία του Χιούστον δήλωσε ότι οι πυροβολισμοί που στοίχισαν τη ζωή στον Takeoff σημειώθηκαν μετά από μία διαφωνία για ένα παιχνίδι με ζάρια με πολλά κέρδη, σημειώνοντας ωστόσο ότι ο ράπερ, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο μαζί με τον Quavo, δεν συμμετείχε και ότι ήταν «αθώος θεατής».

Ο 33χρονος Patrick Xavier Clark, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε θανάσιμα τον Takeoff, φέρεται να έψαξε πώς να εξασφαλίσει πλαστά αεροπορικά εισιτήρια για να διαφύγει από τις ΗΠΑ πριν από τη σύλληψή του την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Clark αρνήθηκε τους ισχυρισμούς αυτούς και δήλωσε αθώος για την κατηγορία της δολοφονίας, αρνούμενος ότι πυροβόλησε τον Takeoff.

Εναλλακτικά δείτε το βίντεο εδώ.

[ad_2]

Source link