Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Prince Karma επιστρέφει με νέο single και ένα συγκινητικό μήνυμα

Written by on 8 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Ο Prince Karma θίγει με το μουσικό βίντεο για το νέο single του το παγκόσμιο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και αυτό των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών στη χώρα μας.

Ο Prince Karma, ο πλέον δυναμικά ανερχόμενος DJ στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο, παρουσιάζει το νέο του dance-pop single «I’ll Be There».

Μετά το remake στην all time classic επιτυχία «I Want To Know What Love Is» του Foreigner, που διαθέτει πάνω από ένα εκατομμύριο streams, ο Prince Karma ενώνει τις δυνάμεις του με το hitmaker δίδυμο των Dawty Music.

Οι Dawty Music έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Nicky Jam, Snoop Dogg, French Montana και Ne-Yo, ενώ πιο πρόσφατα κυκλοφόρησαν μαζί με τους Ofenbach και τον Feder το single «Call Me Papi», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατομμύρια streams.

Ο Prince Karma ξεκίνησε τη διαδρομή του το 2018 με το single «Later Bitches», το οποίο κατέγραψε ανοδική πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, και 300 εκατομμύρια streams, ενώ εμφανίστηκε στο Top 10 στα charts του Shazam σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Έκτοτε, ο Prince Karma έχει δώσει πάνω από 120 shows σε όλη την Ευρώπη και έχει συνεργαστεί με μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες όπως η Ultra Records.

Η νέα κυκλοφορία του, το γεμάτο θετική ενέργεια «I’ll Be There», συνοδεύεται από ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό music video που γυρίστηκε με τη σκηνοθετική ματιά του Sherif Francis.

Ο Prince Karma ως πολίτης του κόσμου και βαθιά ευαισθητοποιημένος καλλιτέχνης θέλησε μέσα από αυτό το video να θίξει τόσο το παγκόσμιο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής όσο και αυτό των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών στη χώρα μας.

Η Γη παρά τις καταστροφές που βιώνει καθημερινά, μπορεί πάντα να αναγεννηθεί αρκεί ο καθένας μας ξεχωριστά «να είναι εκεί» και να κάνει τη δική του προσπάθεια.

[ad_2]

Source link