Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ο Niall Horan μοιράζεται το συναισθηματικό single «Put A Little Love On Me»

Written by on 6 Δεκεμβρίου 2019


Ο Niall Horan αναζητά τα λάθη σε μία σχέση που περνά κρίση.

Το δεύτερο single από το επόμενο άλμπουμ του κυκλοφορεί ο Niall Horan.

Το «Put A Little Love On Me» είναι μία συναισθηματική δημιουργία την οποία ο Ιρλανδός τραγουδιστής υπογράφει μαζί με τους μακροχρόνιους συνεργάτες του Jamie Scott, Daniel Bryer και Mike Needle.

«Ήθελα να κυκλοφορήσω αυτό το τραγούδι επειδή ένιωσα ότι άξιζε να κυκλοφορήσει και ήθελα να το έχετε τώρα», έγραψε ο Niall Horan στο Twitter λίγο πριν την αποκάλυψη του single.

«Αγαπώ αυτό το τραγούδι και χαίρομαι που είναι δικό σας τώρα, ανυπομονώ να το παίξω ζωντανά στην περιοδεία», πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφερόμενος στις κοινές συναυλίες του με τον Lewis Capaldi.

Το music video για το «Put A Little Love On Me» γυρίστηκε στο Λος Άντζελες με τη σκηνοθεσία του Cameron Busby.

Ο Niall Horan παίζει στο πιάνο και τραγουδάει το «Put A Little Love On Me» μέσα σε ένα σκοτεινό στούντιο που φωτίζεται από έναν προβολέα, ενώ μία χορεύτρια εκφράζει με τις κινήσεις της το συναισθηματικό κόσμο του πρωταγωνιστή.

Το «Put A Little Love On Me» εστιάζει στο παρελθόν μίας σχέσης που βρίσκεται σε κρίση και αναζητά τα λάθη που έγιναν, με την ελπίδα ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση.

Το single κυκλοφορεί από τις Neon Haze / Capitol Records / Universal Music και διαδέχεται το δυναμικό «Nice To Meet Ya», ένα soft rock τραγούδι που σε κερδίζει από την πρώτη νότα.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ο Niall Horan θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ως σόλο καλλιτέχνης στο δημοφιλές αμερικανικό show «Saturday Night Live» για να παρουσιάσει τα δύο νέα τραγούδια του. Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η Scarlett Johansson.



Source link